Talent Transport

Podujatie Nové Mesto nad Váhom

Talent Transport

Znalci slovenskej hudby a fanúšikovia, pre ktorých mená Vladislav "Slnko" Šarišský, Marián Slávka a Filip Hittrich nie sú neznámymi pojmami.
Talent Transport tvorí trio skúsených muzikantov z rôznych kútov Slovenska. Každý z nich má za sebou viacročné pôsobenie v niekoľkých známych a úspešných hudobných projektoch ako Hrana, Jana Kirschner, IMT Smile či Sounds Like This.
V Talent Transport hrá Vlado Šarišský na klávesy a občas spieva. Dopĺňajú ho Marián Slávka (bicie, vokály) a Filip Hittrich (basová gitara). Kým bubeník sa od hrania s Andrejom Šebanom, Richardom Müllerom, Petrom Lipom a dlhoročného pôsobenia v IMT Smile, cez menej známe projekty M.A.F. trio a Žena s ovocím dostal až k zvučným menám nezávislej scény okolo Slnko Records (Tomáš Sloboda & Sounds Like This, Katarzia či najnovšie Longital), basgitarista, ktorý je zároveň členom produkčného tímu štúdia Littlebeat, dlhé roky pôsobí na pomedzí jazzovej a popovej scény (Dano Heriban, Sanyland, Mária Čírová, Celeste Buckingham, Nela Pocisková...).
Viac :
https://www.facebook.com/talenttransport/

Rezervácie:
info@bluenote.sk alebo na tel.čísle
032/744 00 08 a 0902 608 912

Miesto konania podujatia: Blue Note Jazz and Music Club, J.Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Venue/101072
Dátum začiatku podujatia: 7. Apríla 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Apríla 2018 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7561N 17.8302E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Talent Transport

Meno organizátora: Blue Note Jazz and Music Club
Fotografie
Podobné podujatia