Talkshow: Sit Down s Veronikou

Podujatie Liptovský Mikuláš

Talkshow: Sit Down s Veronikou

Večer plný zaujímavých rozhovorov na ešte zaujímavejšie témy so známymi hosťami. Na Liptov vám prinášame jedinečnú talk show Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej – Sit down s Veronikou.

V Rezorte pod Tatrami, v novučičkej kongresovej miestnosti privítame skvelých hostí – známu slovenskú speváčku, skladateľku, niekoľkonásobnú Zlatú slávicu a ilustrátorku Zuzku Smatanovú a redaktora televízie Markíza Jana Tribulu, s ktorým nás všetkých v Demänová Rezort spája minimálne láska k horám. Bude to skvelý večer!

K perfektnému večeru chýba už len perfektné jedlo

Po príjemne strávenom večeri vás srdečne pozývame do našej novotou voňajúcej indickej reštaurácie na ochutnávku originálnych jedál indickej kuchyne. Šéfkuchár osobne vám predstaví všetky špeciality, ktoré vám budeme v ten večer servírovať. Súčasťou ochutnávkového menu bude aj typický nápoj Indov – Laasi.

Ochutnávkové menu Indian Assorted Thali – 10 €

Originálne Thali, ktoré je ideálne na ochutnávku rozmanitých a plných chutí indickej kuchyne, si môžete k eventu objednať za zvýhodnenú cenu 10 €. Ochutnávkové Thali obsahuje kuracie mäso, zemiaky, šošovicovo-strukovinový dhal, ryža, šalát s tvarohom, indický chlieb naan aj sladký dezert.

25€

8:00 - 22:00

Fotografie
Podobné podujatia