Tančiareň @Dunaj~Bar

Podujatie Bratislava

Tančiareň @Dunaj~Bar

Svieže letné vydanie multižánrovej párty pre všetkých, ktorí potrebujú zažiť poriadnu tancovačku! Do víru noci nás strhne zmes balkánu, gypsy soundu, worldmusic, rock'n'rollu, reggae, dancehallu a soca music. Hrať pre potešenie našich nôh budú DJ Matthew, DJ Joe 67 a Selecta Zugree.

DJ Matthew
najradšej hrá chytľavé a rýchle tracky so silnou, veselou energiou, ale často a rád si uletí na cimbalových, folklórnych a cigánskych skladbách. A keďže v začiatkoch DJskej kariéry mixoval house, psychill, psytrance či goa, stopy týchto žánrov nájdete v jeho worldbeat setoch aj dnes.

DJ Joe 67
je síce veterén slovenského ska a 2tone, ale nemá problém zo svojej bohatej zbierky vinylov vyskladať aj hustý a kvalitný set rock'n'rollových peciek, na aký sú jeho fanúšikovia zvyknutí.

Selecta Zugree
je selektroka, promotérka aj autorka z portálu Reggae Callin’. A tak niet pochýb, že v jej sete budú figurovať zaručené hity z reggae, dancehallu či soca music.

29. 7. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 3€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave, ALTERNATION.sk

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 29. Júla 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Júla 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Tančiareň @Dunaj~Bar

Meno organizátora: Tančiareň
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava