Tančiareň @KC Dunaj~

Podujatie Bratislava

Tančiareň @KC Dunaj~

Tance všetkých štýlov spojte sa! Náš parket sa zablyští pre všetkých, ktorí majú potrebu rozprúdiť krv vo svojich ctených nôžkach a naštelovať sluchové aparáty na divokú jazdu naprieč reggea, dancehallu, dubu, funky, hip-hopu, rock’n’rollu, ska, noeswingu či hot jazzu. Spoza gramcov nás budú pozdravovať DJi Haftomas, MeSs, Tchichiman a Stell The HepCat.

Haftomas
je ostrieľaný párty DJ, ktorý nás rozseká tanečnými setmi ozbrojenými žánrami reggae, dancehall, dub, funky, moombahton či hip-hop.

DJ MeSs
začínal s hip-hopom a RnB, ale neskôr prepadol energii reggae, dancehallu či moombahtonu. A keďže nie je fanúšikom stereotypu a ničnerobenia, neustále pracuje na nových žúroch, eventoch, workshopoch či spoluprácach.

DJ Tchichiman
žiadne céčka, žiadne mp3, ale ihla na vinyle, vinyl na gramofóne a rum na stole. Člen Prague city lovers DJs nám namixuje chytľavú zmes rock’n’rollu, punk rocku či ska.

Stell The HepCat
vo svojich setoch hravo kombinuje hot jazzové kúsky éry zlatej éry, melódie big bandov a úžasných černošských interpretov, no aj energický neoswing a melodický electroswing.

1. 9. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 1. Septembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Septembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Tančiareň @KC Dunaj~

Meno organizátora: Tančiareň
Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava