Tančiareň

Podujatie Bratislava

Tančiareň @KC Dunaj~

Multižánrová párty pre všetkých, ktorí milujú tanec. Nechajte sa vtiahnuť do víru twistu, rock'n'rollu, balkanu, world music, reggae, dancehallu, rockabilly či klezmeru. Spoločnosť nám v noci bude robiť kapela Princovia, DJi z Fayah Soundsystemu, Voodoo Beats a DJ Potkan.

Princovia
je powerpopová kapela, ktorú založili Leďo zo Zóny A a Revo pred pätnástimi rokmi. Debutovala demom Nechceme ísť do Disneylandu. Neskôr nahrala album Čo takto otvoriť hubu?. Kapela však v priebehu rokov zápasila s častým striedaním členov a na istý čas dokonca prestala fungovať. Po comebacku v roku 2008 prišlo ešte zopár obmien, no dnes kapela vystupuje v zložení, ktorá sama opisuje ako výborné. Na pódiu to teda s nami odpália Leďo, Faky, Kubo a Mišo.

Fayah Soundsystem
je dvojica z kapely Medial Banana, ktorá nás zabalí do poriadne horúcich rytmov z Jamajky. V podaní Pokymana a Shabba Konga nás čaká selekcia reggae, dubu, dancehallu či new-roots.

Voodoo Beats
je DJské trio v zložení Trashman, Boneshaker a Hellhound, ktoré hrá besne, ale premyslene. V jeho výbere nájdete rock'n'roll, garage rock, post-punk, psychadéliu 60. rokov či rockabilly. Na Tančiarni sa ukážu dve tretiny Voodoo Beats, ale isto predvedú stopercentú zábavu.

DJ Potkan
je moderátor a DJ známej relácie Hudba sveta_FM. Tento špecialista mnohých hudobných štýlov ako afrobeat, bhangra, calypso, dub, etnodžez, flamenco, joujou, klezmer, latino, nujazz, orishas či rembetiko nám namieša set podľa jeho originálnej receptúry.

16. 6. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 16. Júna 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Júna 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Tančiareň @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava