Tanec Vlčice v Martine

Podujatie Martin

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.pegafun.sk/
Web organizátora:
www.soulart.sk
Ďalšie podujatia v meste Martin
Podrobnejšie informácie: kurzy@soulart.sk, 0907493654
„Aký má teda zmysel toto privolávanie strateného naspäť, toto lovenie s vlkmi? Znamená to, ísť po krku, dostať sa k samému jadru a na kosť všetkému a čomukoľvek v tvojom živote, lebo práve v tom je tvoja radosť, tam je tvoje potešenie, tam sa nachádza ženský raj, miesto kde je čas a voľnosť bytia, blúdiť, žasnúť, spievať, tancovať, tvoriť a …nebáť sa!“
(Clarissa Pinkola Estés, PhD., Ženy, ktoré behali s vlkmi.)

TANEC VLČICE v Martine
Kde: PegaFun Dance Group, Šoltésovej 25, Martin
Kedy: 8.4.2017, 10:00 – 18:00 hod.
Cena: 50 eur (zahrnutý materiál na tvorbu)

Láska je tancom života, preto daruj tento deň v plnej pozornosti sebe samej. Tancuj tanec lásky k sebe, k životu a všetkému, čo prináša v plnej otvorenosti a pripravenosti… presne ako Tá, ktorá sa v nás narodila slobodná…
Ak cítiš, že prišiel Tvoj čas, zatancovať si svoj Tanec Vlčice, rezervuj si miesto na: 0907 493 654, kurzy@soulart.sk
Jednodňový seminár pre Vás ženy, počas ktorého sa zameriame na tvorenie a pretváranie samej seba cez tanec a ďalšie techniky umeleckých terapií. Budeme si užívať svoje schopnosti. Budeme cítiť silu svojej imaginácie a pestrosť emócií. Otvoríme tancom svoje srdce a telo, ako dôležitý kanál poznania samej seba cez vrodenú intuíciu. Spravíme to pre seba tak, aby sme vytvorili cestu k spojeniu s tým, čo sme aj tak nikdy nestratili – vnútornú silu vlastného potenciálu, slobodu a tvorivosť.
Pomocou tanca, cez tanečné meditácie, vedený intuitívny tanec a tanec venovaný Zemi, uvoľňujeme hlavne panvu a celé telo sa stáva tanečníkom. Posilňujeme spojenie so Zemou, vytvárame tým silné korene, kotvu, aby sme mohli v hlbokej slobode a bezpečí otvoriť srdce, vzlietnuť a voľne tvoriť.
Pomocou maľby načúvame odkazom svojej múdrej duše, ktorá je za závesmi strachov, podmienok a očakávaní. To Ona je Tá, ktorá vie, pozná všetky odpovede a pokojne čaká na svoj čas. Cez maľbu sa nám prihovára. Vytvára obrazy, ktorým rozumieme a je to jedinečný spôsob, ako byť sám sebe najlepším liečiteľom, poradcom a učiteľom. 
Ak máte zámer porozumieť určitej oblasti, ktorá spôsobuje problém vo vašom živote, ak správne nasmerujete otázku a vložíte váš zámer do tanca a tvorby, môžete si byt isté, že odpoveď príde.
S láskou a požehnaním Vlčice nás bude sprevádzať Marcela Berith.
www.soulart.sk
Meno organizátora: SoulArt - Umením tvorím svet
Fotografie
Podobné podujatia