Tanec Vlčice

Podujatie Bratislava

Tanec Vlčice

„Aký má teda zmysel toto privolávanie strateného naspäť, toto lovenie s vlkmi? Znamená to, ísť po krku, dostať sa k samému jadru a na kosť všetkému a čomukoľvek v tvojom živote, lebo práve v tom je tvoja radosť, tam je tvoje potešenie, tam sa nachádza ženský raj, miesto kde je čas a voľnosť bytia, blúdiť, žasnúť, spievať, tancovať, tvoriť a ...nebáť sa!“
(Clarissa Pinkola Estés, PhD., Ženy, ktoré behali s vlkmi.)

TANEC VLČICE

Jednodňový seminár pre Vás ženy, počas ktorého sa zameriame na tvorenie a pretváranie samej seba cez tanec a ďalšie techniky umeleckých terapií. Budeme si užívať svoje schopnosti. Budeme cítiť silu svojej imaginácie a pestrosť emócií. Otvoríme tancom svoje srdce a telo ako dôležitý kanál poznania samej seba cez vrodenú intuíciu. Spravíme to pre seba tak aby sme vytvorili cestu k spojeniu s tým, čo sme aj tak nikdy nestratili - vnútornú silu vlastného potenciálu, slobodu a tvorivosť.

Pomocou tanca cez tanečné meditácie, vedený intuitívny tanec a tanec venovaný Zemi uvoľňujeme hlavne panvu a cele telo sa stáva tanečníkom. Posilňujeme spojenie so Zemou, vytvárame tým silne korene, kotvu, aby sme mohli v hlbokej slobode a bezpečí otvoriť srdce, vzlietnuť a voľne tvoriť.

Pomocou maľby načúvame odkazom svojej múdrej duše, ktorá je za závesmi strachov, podmienok a očakávaní. To Ona je Tá, ktorá vie, pozná všetky odpovede a pokojne čaká na svoj čas. Cez maľbu sa nám prihovára. Vytvára obrazy, ktorým rozumieme a je to jedinečný spôsob ako byt sám sebe najlepším liečiteľom, poradcom a učiteľom.

Ak máte zámer porozumieť určitej oblasti, ktorá spôsobuje problém vo vašom živote, ak správne nasmerujete otázku a vložíte váš zámer do tanca a tvorby môžete si byt iste, že odpoveď príde.


Láska je tancom života. Preto darujeme tento deň v plnej pozornosti sebe samej. Tancujme tanec lásky k sebe, k životu a všetkému čo prináša v plnej otvorenosti a pripravenosti...presne tak ako Tá, ktorá sa v nás narodila slobodná...

Tešíme sa na Vás 25. septembra 2016 od 13:00 do 20:00 v prekrásnych priestoroch štúdia YOGA HOUSE, ul. Panenská 33 – budova Goetheho Inštitútu – 2. posch., Bratislava.

Cena: 55 € (materiál na tvorbu zahrnutý).

Prihlasujte sa na : kurzy@soulart.sk

Sprevádzať Vás bude Marcela Berith - venuje sa arteterapii a pohybovo-tanečnej terapii. Je sprievodkyňou Intuitívnym Tancom (Tanec Vlčice, Intuitívny tanec Divokej Ženy, Tanec LUNY) a rôznymi tanečno-pohybovými meditáciami. Ukazuje ženám na ceste za svojou pravou podstatou kde sídli ich sila a ako s ňou môžu obnoviť potrebné spojenie. Cesta Vlčice čiže život v pravde a zo srdca je cestou jej života, ktorú sprostredkováva ženám na svojich seminároch a workshopoch. Tiež pracuje individuálne a vedie ženy k porozumeniu odkazov ich vlastnej duše pomocou maľby a tanca. Je zakladateľkou a dušou projektu Soulart. www.soulart.sk/O-nas

Miesto konania podujatia: Yoga House Bratislava, Panenská 33, Bratislava
Vstupenky: http://www.soulart.sk/Kontakt
Dátum začiatku podujatia: 25. Septembra 2016 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 25. Septembra 2016 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1481N 17.1063E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Tanec Vlčice

Fotografie
Podobné podujatia
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava