"Tatranská výzva": Výbeh a zbeh 9. Tatranských štítov za sebou

Podujatie Vysoké Tatry

"Tatranská výzva": Výbeh a zbeh 9. Tatranských štítov za sebou

Už pred troma rokmi som si vysníval, žeby som si rád vybehol a zbehol všetky mnou behané Tatranské štíty vo Vysokých Tatrách a to od najzápadnejšieho Kriváňa až po najvýchodnejší Jahňací štít nad Chatou pri Zelenom plese na jeden záťah. Štart bude na bode "Tri Studničky" a poradie štítov bude takéto Kriváň, Furkotský štít, Predné Solisko, Kôprovský štít, Rysy, Východná Vysoká, Slávkovský štít, Sedielko(Ľadový štít), Jahňací štít a končiť budem na zbernom parkovisku pod Chatou pri Zelenom plese v Tatranských Matliaroch.

Po každom výbehnutom štíte zbehnem opäť dole po tej istej trase a budem ďalej pokračovať po (väčšinou) červenej turistickej značke, teda po Tatranskej magistrále.

Na stanovištiach(občerstvovačkách) na Štrbskom plese a na Hrebienku budem mať doprovodné auto, kde budem mať jedlo a výbavu na doplnenie zásob, aby som išiel naľahko.

Dokopy to bude 150 kilometrov s nastúpanými 11500 metrami.

Celé by som to rád zvládol do 30. hodín.

Hlavne si to chcem ale užiť a nazbierať čo najviac skúseností na nasledujúce ultra preteky vo Francúzskych Alpách (TDS) a pre dlhšie ultra na roko masledujúci. Hlavne, čo sa týka doplňovania energie, lebo to je zdá sa najväčšia výzva ultratrailových behov.

Pri tomto dobrodružstve ma budú podporovať:

Výbava a občerstvenie:

Arch Max SK&CZ
Trekland.sk
Hurikansport.sk
God times Brewery

Regenerácia:

Go Create Performance
Hyper Ice


Ak by chcel nejaký podnikateľský subjekt podporiť túto akciu nejakým svojim produktom, budem rád a tak ma neváhajte kontaktovať.

Bol by som veľmi rád, ak by sa aspoň na nejaký ten výbeh pripojil hocikto z bežeckých kamošov, či fanúšikov, kto bude mať záujem a kondičku na držanie tempa. Nejde o preteky, no podmienkou je, aby mi neniesli žiadnu výbavu, vodu, či jedlo, aby ostal plnohodnotný športový výkon.

Pozor ale na to, že na pohyb v nočných hodinách v Tatranskom Národnom parku Vysoké Tatry je podmienený povolením od správcu parku ináč hrozí finančná pokuta(tuším je to stále 60€). Takže stačí, ak sa vidíme cez deň

Miesto konania podujatia: Vysoké Tatry, Prešov Region, Slovakia, Vysoké Tatry
Dátum začiatku podujatia: 25. Júla 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Júla 2017 16:00
Pravdepodobné súradnice: 49.1333N 20.2167E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia "Tatranská výzva": Výbeh a zbeh 9. Tatranských štítov za sebou

Meno organizátora: Richard Zvolanek-Fruitarian
Fotografie
Podobné podujatia