Tatras Talent CUP 2019 - GALASHOW

Podujatie Poprad

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Výstavy a veľtrhy
Ďalšie podujatia v meste Poprad
Podrobnejšie informácie: https://www.facebook.com/events/249088079135365/
Umelecký program GALASHOW  je vyvrcholením Medzinárodného multižánrového festivalu TTC19 s vyhlásením výsledkov súťaže, kde vystúpia účastníci festivalu - súťaže a ich hostia. 
Festival je zameraný na tvorivosť  deti a mládeže v oblasti HUDBA, SPEV, TANEC, DIVADLO a VÝTVARNÉ UMENIE. V GALASHOW vystúpi porotkyňa a hosť programu profesionálna herečka, mímka, zakladateľka zoskupenia fyzického divadla TRIO OLGA, a organizátorka MEDZINÁRODNÉHO Festivalu DIVNÉ VECI v STAREJ TUREJ, pedagogička Monika Haasová. Ďalšími hosťami GALASHOW bude DS Trma-vrma z Popradu a TS Štýl zo Svitu. V GALASHOW vystúpia slovenskí finalisti festivalov VTF18 a TTF18: Ondrej Hricko SZUŠ Novosad, Klavírne DUO ZUŠ Púchov, Eva Prípadová SKON Nitra, DFS Grbarčieta Bratislava, Art Dance ZUŠ T. Lomnica. Zahraniční účastníci sú z Ukrajiny v zastúpení Ilya Kiselov a z Ruska Dance Style z Bagrationovsk. Pripravené sú zaujímavé ceny aj pre divákov oddychovo-relaxačného charakteru. Hlavnou cenou je ubytovací poukaz pre 2 na 2 noci do hotelu RYSY v T. Štrbe. Po prvý krát sa bude reaizovať výstava prác účastníkov PK - FESTIVALS TALENT v Foajé veľkej zasadačky MsÚ Poprad a DK Poprad v termíne od 07-14.01.2019. 
Pre verejnosť bude zaujímava, hlavne výstava výtvarných prác a program GALASHOW. Partnermi festivalu sú: Mesto Poprad, B-mont sro. Ducovce, Hotel Rysy T. Štrba, Marco restaurant Poprad, Kino Tatran Poprad, Christiana Poprad, Aquacity Poprad, Forum Poprad, REngl, Creative studio-CS., Média Štúdio DFS, Kam do mesta, Udalosť FB. 
Meno organizátora: PK - FESTIVALS TALENT
Fotografie
Podobné podujatia