Tatras Talent CUP (TTC20) - GALASHOW

Podujatie Poprad

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Výstavy a veľtrhy
Ďalšie podujatia v meste Poprad

Tatras Talent CUP ( TTC20) patriaci do Projektu Konfigurácia (PK) - FESTIVALS TALENT v nominovaných žánroch HUDBA, SPEV, TANEC, DIVADLO a VÝTVARNÉ UMENIE, realizovaný v termíne 08.01.- 17.01.2020, je postupové súťažné finále slovenských finalistov z festivalov - súťaží STF19 a TTF19 a zahraničných účastníkov.

 

Registrácia prihlášok je do 20.11.2019 ( https://www.project-configuration-talent.com/ttc20). Súťažná časť bude prebiehať 12.1.2020 v doobedných hodinách. Vyhlásenie výsledkov súťaže prebehne v programe GALASHOW 12.1.2020 v DK Poprad o 17,00 hod., kde vystúpi profesionálny hudobný producent AIR PRODUCTION PLUS, spevák, skladateľ  Pavol Petrik známy s autorskou piesňou Tajný sen. Je aktívne vyhľadavajúcim znalcom mladých talentov (TOM a ELO – detská zábavná dvojica s megahitom Hej, do školy, speváčka TYA – účastnička The Voice Ćeskoslovensko, Timea Lacova, Matej Bartko – semifinalisti SUPERSTAR). Spolupracoval s Tomim Popovičom, Rytmusom, Tinou, s Randym Gnepom – producent Katky Knechtovej, Liny Mayer a ďalšími známymi osobnosťami z prostredia slovenskej popmusic. Má vlastnú talkshow "Na jedno", v kaviarni Slávia, kde si pravidelne pozýva hostí z rôznych sfér.

 

V rámci organizácie festivalu TTC sú pripravené zaujímavé ceny aj pre divákov oddychovo-relaxačného charakteru.

Naplánovaná je aj výstava prác účastníkov PK - FESTIVALS TALENT vo Foajé Veľkej zasadačky MsÚ Poprad. Pre verejnosť bude zaujímava, hlavne výstava výtvarných prác a program GALASHOW.

Partnermi festivalu sú: Mesto Poprad, B-mont sro. Ducove, ChFW Slovakia, Hotel Gerlach Poprad, Hotel Rysy T. Štrba, Marco restaurant Poprad, DM Slovensko, Kino Tatran Poprad, Aquacity Poprad, Air Production+, Forum Poprad, REngl, Creative studio-CS., Média Štúdio DFS, Kam do mesta, SoundFox Production Ivan Magyar, Udalosť FB.

Meno organizátora: PK - FESTIVALS TALENT
Fotografie
Podobné podujatia