Teatro Okolo Malohontu 2020

Podujatie Rimavská Sobota

Teatro Okolo Malohontu 2020

7. ročník obľúbených cyklistických pretekov Teatro Okolo Malohontu so štartom a cieľom v Rimavskej Sobote. Trasa pretekov vedie po cestách regiónu Malohont.

Preteky sú oslavou športu v regióne, pravidelne sa ich zúčastňujú cyklisti z celého Slovenska, ale aj zo zahraničia. Cyklisti všetkých vekových kategórii a výkonnosti si prídu zmerať sily navzájom, alebo aj sami so sebou a pokoriť jednu z najkrajších cestných tratí na Slovensku.

Čakajú na nich 4 horské prémie, bufet na trati a v cieli pretekov. Zabezpečenie sprievodnými vozidlami. Fotografie od profesionálov. Súťaž o najlepšieho vrchára, súťaž na historických bicykloch, súťaž pre cyklistov nad 100kg, alebo súťaž tímov.

Najkrajšie preteky sú na jeseň.

EN:
The 7th edition of the popular cycling race Teatro Okolo Malohontu with a start and finish in Rimavská Sobota. The race route leads along the roads of the Malohont region.

The race is a celebration of sports in the region, regularly attended by cyclists from all over Slovakia, but also from abroad. Cyclists of all ages and performance level will come to compete with each other or with themselves and conquer one of the most beautiful road tracks in Slovakia.

There are 4 mountain premiums, a buffet on the track and at the finish of the race. Supporting vehicles. Photos from the professionals. Competition for the best climber, competition of historic bicycles, competition for cyclists over 100 kg, or team competition.

The most beautiful race is in the autumn.

Začiatok podujatia: 13. 9. 2020 10:30:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia