TECH INNO DAY 2017

Podujatie Bratislava

TECH INNO DAY 2017

Univerzitný technologický inkubátor STU - InQb organizuje v spolupráci s hlavným partnerom podujatia Nadácia ESET a spoločnosťou ESET networkingové podujatie, ktorého cieľom je predstaviť súčasné inovácie startup firiem a študentských tímov v rôznych technických oblastiach a tiež poskytnúť priestor na networking.

Podujatie sa bude konať v priestoroch FIIT STU v Mlynskej doline pod záštitou rektora STU - prof. Ing. Roberta Redhammera, PhD.

Po úvodnom otvorení podujatia sa počas krátkych prezentácií predstavia jednotlivé vystavujúce tímy študentov a firiem. Nasledovať bude panelová diskusia zástupcov úspešných firiem. Následne budú vyhodnotené 3 najlepšie tímy v kategóriách "firma" a "študent", ktoré získajú zaujímavé ceny od partnerov. V závere podujatia bude priestor na networking, pričom účastníci a návštevníci podujatia si budú môcť dohodnúť krátke stretnutia so zaujímavými osobnosťami z panelovej diskusie.

Registrácia pre vystavovateľov je otvorená do 17.3.2017 - do tohto termínu je potrebné zaslať vyplnené profily, ktoré nájdete na stránke: www.inqb.sk/techinnoday.
Pre všetky prihlásené tímy pripravujeme pred podujatím tréning prezentačných zručností.

Registrácia pre návštevníkov podujatia bude spustená čoskoro, o všetkých aktuálnych informáciách týkajúcich sa podujatia budeme priebežne informovať na stránke tejto udalosti a budú taktiež aktualizované na web stránke podujatia www.inqb.sk/techinnoday.

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na: info@inqb.sk, 0918 669 209 (Lenka Bednárová), 0917 669 155 (Oľga Guštafíková).

Ďakujeme a tešíme sa na vašu účasť :)

Miesto konania podujatia: FIIT STU, Ilkovičova 2, Bratislava
Vstupenky: http://www.inqb.sk/podujatia/tech-inno-day/
Dátum začiatku podujatia: 4. Apríla 2017 15:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Apríla 2017 20:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1535N 17.0715E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia TECH INNO DAY 2017

Fotografie
Podobné podujatia
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava