Tereza Ruth a Marcela Berith: ŽENA a vedomé milovanie

Podujatie Cinobaňa

Tereza Ruth a Marcela Berith: ŽENA a vedomé milovanie

Milé ženy,

skupina LaLoba a Soulart Vás pozývajú na víkendový seminár pre ženy

ŽENA a vedomé milovanie

V tomto období, kedy sa my, ženy navraciame späť ku svojim ozajstným koreňom, kedy nanovo pomenúvame a znovu uchopujeme svoju silu, kedy si konečne naplno dovoľujeme otvoriť svoje srdce dôvere v mnohotvárnosť a premenlivosť skutočného života, prichádza téma vedomej sexuality ako veľmi aktuálna a kľúčová.

Keď začíname nanovo cítiť a oslavovať svoje telo, rozpoznávať jeho skutočné potreby a túžby, je celkom prirodzené, že práve oblasť sexuality nám túto tému ako jedno z prvých miest veľmi jasne a priam nekompromisne zrkadlí.

Na akt milostného spojenia začíname nazerať ako na možnosť mocného spirituálneho prepojenia jednak so svojim partnerom, no predovšetkým so sebou samou. Už nám nestačí spôsob a forma, v akej sme doteraz svoju sexualitu prežívali, cítime potrebu prehlbovania a seba objavovania a čoraz viac si uvedomujeme potenciál vzájomného liečenia a podpory. Nie vždy však zostávame zo strany svojho partnera pochopené a často krát dokonca narážame na pocit odmietnutia až odporu. Čo však mnohokrát býva ešte bolestnejšie je uvedomenie si, že my samé sa z ťažko pomenovateľných príčin nedokážeme o svojich skutočných potrebách a túžbach zrozumiteľne a jasne vyjadriť. Zastavuje nás zvláštny pocit neistoty, hanby, strachu a odmietnutia, no pritom v hĺbke svojho srdca už veľmi dlho cítime, že práve teraz je ten čas, aby sme všetkému, čo je v tejto téme pre nás staré, nepotrebné až zničujúce povedali jasné nie a tým iba napomohli všetko vystavať nanovo a vedome. Jednak v záujme liečenia nás samých, no takisto v záujme svojho partnerstva, svojich predkov a napokon Zeme ako takej...Je Čas.

Počas tohto víkendu vytvoríme bezpečný priestor pre cestu hlbokého liečenia našej intimity - pre cestu, na ktorej sa k nám môžu vrátiť rôzne staré zranenia, pocity hnevu, strachu, hanby, seba odmietania či obviňovania nás alebo svojho partnera. Vykročiť na túto cestu potrebuje každá z nás sama za seba, avšak vedomá podpora ostaných žien a transformačná skúsenosť uložená hlboko v našom tele nám na konci cesty prinesie poznanie, že liečivá premena všetkých vnútorných zranení a bolestí v neochvejný pocit vďačnosti a radosti z krásy života je naozaj možná.

Pracovať budeme prostredníctvom intuitívneho pohybu tela, špeciálnych tantrických dychových techník a meditácií podporujúcich zámer vedomej sexuality, očistných rituálov a divotancov, posvätného obradu seba prijatia či iných cvičení.

Stretnutím sprevádzajú Tereza Ruth a Marcela Berith:

Tereza Ruth - dlhodobo vedie kurzy Mohendžodáro tantrajógy pre ženy a vlastné celodenné zážitkové semináre SEDEM KLENOTOV ŽENY, večerné "divotancovačky" (tanečno-pohybové meditácie) – BAUBO - Divotance Ženskej Duše a víkendové semináre so zameraním na prehlbovanie spojenia s mnohotvárnosťou živej ženskej podstaty - Vnútornej Ženy/Bohyne. Stále viac sa cíti volaná „esenciou Divokej ženy- Divošky“ v každej žene a posilnenie a udržanie spojenia s ňou vníma ako úžasnú príležitosť k hlbokej osobnej transformácii pre každú z nás... a v tomto duchu vedie aj svoje semináre... www.tereza-ruth.webnode.sk

Marcela Berith - venuje sa arteterapii a pohybovo-tanečnej terapii. Je sprievodkyňou Intuitívnym Tancom (Tanec Vlčice, Intuitívny tanec Divokej Ženy, Tanec LUNY) a rôznymi tanečno-pohybovými meditáciami. Ukazuje ženám na ceste za svojou pravou podstatou kde sídli ich sila a ako s ňou môžu obnoviť potrebné spojenie. Cesta Vlčice čiže život v pravde a zo srdca je cestou jej života, ktorú sprostredkováva ženám na svojich seminároch a workshopoch. Tiež pracuje individuálne a vedie ženy k porozumeniu odkazov ich vlastnej duše pomocou maľby a tanca. Je zakladateľkou a dušou projektu Soulart. www.soulart.sk/lektori

Miesto : LOVINKA, Cinobaňa 350
Termín : 9-11.september 2016, piatok 18.00-nedeľa 16.00

Cena : 150 eur
cena zahŕňa sprevádzanie seminárom, ubytovanie (2 noci), strava (2x raňajky, 2xobed, 1x večera)

Prihlasovanie: laloba.skupina@gmail.com

Miesto konania podujatia: Lovinka, Cinobana, Cinobaňa
Dátum začiatku podujatia: 9. Septembra 2016 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Septembra 2016 16:00
Pravdepodobné súradnice: 48.4537N 19.6226E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Tereza Ruth a Marcela Berith: ŽENA a vedomé milovanie

Fotografie
Podobné podujatia
OD TEREZKY PO HUTU
Overené podujatieOD TEREZKY PO HUTU
Slovenské banské múzeum, Banská Štiavnica
Žiadny obrázok
Overené podujatieRiadená degustácia rumov v Banskej Bystrici
predajňa Svet Nápojov, Švermova 38, Banská Bystrica, Banská Bystrica
Na ceste za sebapoznaním
Overené podujatieNa ceste za sebapoznaním
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Sásová, Banská Bystrica
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
Žiadny obrázok
Overené podujatieViete, čo znamená protokol, etiketa, bontón, "chochmes"?
Verejná Knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Centrum, Banská Bystrica
Žiadny obrázok
Overené podujatiePetra Džerengová medzi nami
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pob. Sásová, Banská Bystrica