TEST DRIVE EVENT 2018

Podujatie Orechová Potôň

TEST DRIVE EVENT

Pozývame Vás na šieste podujatie Test Drive Event, ktoré sa uskutoční 17. mája 2018 na profesionálnom slovenskom okruhu – Slovakia Ringu v Orechovej Potôni.

Test Drive Eventu sa budú môcť zúčastniť profesionálni aj amatérski jazdci. Event nie je len o rýchlej jazde, ale je hlavne o stretnutí ľudí so spoločnými záujmami a láskou k jazde.

Účastníci budú môcť celý deň využívať trať a areál Slovakia Ringu. O príjemnú atmosféru sa postará dobrá hudba, skvelé jedlo a ďalšie zaujímavé prekvapenia.

Brány Slovakia Ringu budú otvorené aj pre fanúšikov nespútanej rýchlosti. Ich zrak potešia rozmanité značky športových vozidiel, ktoré si budú môcť pozrieť nielen na trati z tribúny, ale aj priamo z blízka.

Registrovať sa môžete na našej stránke www.testdriveevent.sk

Príďte zažiť strhujúcu atmosféru Test Drive Eventu.

Tešíme sa na Vás.
.................................................................................................

We invite you all to the sixth Test Drive Event on the 17th of May 2018 at the national autodrome- Slovakia Ring in Orechová Potôň.

Both professional and non-professional drivers can apply as the event is not only about driving fast but mainly about meeting people who share the same interests and passion for fast ride.

The Slovakia ring area and the track will be opened for the participants all day. The pleasent vibe at the event will be strengthened by good music, delicious food and a lot of surprises.

The Slovakia ring will be opened for the fans too. Their eyes will be pleased by different sport car brands which they will be able to admire both from near and far on the track.

You can register at our web page www.testdriveevent.sk

Come and try the very special Test Drive Event.

We are looking forward to seeing you.

Miesto konania podujatia: SLOVAKIA RING - official site, Orechová Potôň 800, Orechová Potôň
Dátum začiatku podujatia: 17. Mája 2018 08:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Mája 2018 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.0548N 17.5706E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia TEST DRIVE EVENT

Meno organizátora: Testdriveevent
Fotografie
Podobné podujatia