The Brothers na terase v ADRIANA kaviarni

Podujatie Bratislava

The Brothers na terase v ADRIANA kaviarni

The Brothers - formácia, ktorá má v repertoári akustické verzie najznámejších rockových piesní od Beatles, Led Zeppelin, Jimmiho Hendrixa, U2 a mnohých ďalších.

Vadim Bušovský začal hrať na gitare ako štrnásťročný, naplno sa jej začal venovať pod vedením svojho gitarového lektora ako devätnásťročný. V rokoch 1991 až 1994 študoval u gitaristu a skladateľa Igora Jančára, o tri roky neskôr už zvíťazil na súťaži Gitariáda v Prahe.

Vadim je gitarista, spevák a skladateľ, produkuje tiež všetky nahrávky hardrockového tria Dorian Gray. Ako profesionálny hudobník pôsobí od roku 2000, je tiež lektorom hry na gitare.

Vadim Bušovský si počas svojej profesionálnej kariéry zahral aj s basgitaristom skupiny Mr.Big Billym Sheehanom, s vynikajúcim slovenským gitaristom Henrym Tóthom, basgitaristom Oskarom Rózsom, bubeníkom Martinom Valihorom, či spevákom Mariánom Greksom. Autorsky aj inštrumentálne sa podieľal na albumoch Roba Miklu a Anky Repkovej.

Rasťo Šulc je hudobník pôsobiaci na Slovenskej scéne už viac ako 20 rokov. Účinkoval na súťaži hudobných skupín Marlboro Rock-In, kde spolu so skupinou MYSTERY skončili vo finále.

V súčasnosti je členom skupiny DORIAN GRAY, ktorá sa niekoľko krát transformovala, až napokon ostalo torzo Vadim Bušovský a Rasťo Šulc. Rasťo odohral niekoľko koncertov aj s gitarovým virtuózom Henry Tóthom.

Začiatok podujatia: 28. 6. 2020 18:00:00
Koniec podujatia: 28. 6. 2020 22:00:00
Fotografie
Podobné podujatia