The Cuba Libre Rum & Cigar House prichádza do Žiliny. Krstiť ho bude Marek Majeský.

Podujatie Žilina

The Cuba Libre Rum & Cigar House prichádza do Žiliny. Krstiť ho bude Marek Majeský.
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Varenie, Gastronómia
Web podujatia:
www.thecubalibre.sk/
Ďalšie podujatia v meste Žilina

Úspešný koncept podnikov The Cuba Libre Rum & Cigar House sa už čoskoro rozrastie o svoju piatu prevádzku. Po Varšave, Prešove, Košiciach a Bratislave tentokrát mieri rovno na sever Slovenska. Milovníci prémiového rumu a pravých kubánskych cigár si tak budú môcť jedinečnosť tohto konceptu vychutnať priamo v centre Žiliny už začiatkom septembra.

The Cuba Libre Rum & Cigar House prichádza do Žiliny spestriť gastro ponuku a vniesť do nej na záver leta aj kus pravej exotiky. Okrem svetskej atmosféry tu zákazníci nájdu aj výnimočnosť v podobe najširšieho výberu kvalitných rumov a cigár. „V našej ponuke máme značky, ktoré sa celosvetovo radia medzi konzumnú aj zberateľskú špičku, a ktoré nie sú na Slovensku bežne dostupné,“ hovorí Roberto Resmer, Rum & Cigar Ambassador The Cuba Libre Rum & Cigar House.

Žilinská prevádzka bude pritom dokonale kopírovať koncept zvyšných troch slovenských podnikov. „Snažíme sa, aby sa v každom z našich barov cítili hostia výnimočne. Rovnakým konceptom sa im preto snažíme dopriať rovnakú úroveň služieb, pohodlia a servisu aj v menších mestách, nielen v Bratislave,“ dodáva Alexandra Meždejová, Marketing Manager spoločnosti Fusion Group.

Jedným z bonusov, ktoré The Cuba Libre Rum & Cigar House svojim zákazníkom poskytuje, je možnosť členstva v rumovom klube. Vďaka nemu získavajú množstvo výhod. „Členom rumového klubu poskytujeme nielen zľavy, ale aj možnosť prenajať si rumovú vitrínu, kam si môžu odložiť vlastnú fľašu rumu. Okrem toho sú v členstve zahrnuté aj pozvánky na všetky rumové workshopy, prezentácie či riadené degustácie pod vedením rumových odborníkov,“ dodáva Roberto Resmer, ktorý je jedným z mála odborníkov na degustácie rumov na Slovensku.

VIP otvorenie žilinského podniku je naplánované na štvrtok, 3. septembra 2020. Krstiť ho bude známy slovenský herec a zároveň milovník kvalitného rumu a dobrých cigár, Marek Majeský. Okrem toho sú na otváraciu párty pozvané viaceré osobnosti slovenského šoubiznisu, známi blogeri a influenceri, ale aj vplyvní podnikatelia a TOP osobnosti mesta Žilina.

Pre verejnosť bude podnik po prvýkrát otvorený v piatok 4. septembra 2020. Všetci sú srdečne pozvaní.

Fotografie
Podobné podujatia