The Dead Daisies

Podujatie Bratislava

The Dead Daisies

„Voice of Rock“ Glenn Hughes pridal svoj hlas do kytice mŕtvych sedmikrások !“ Tak podobne môže znieť titulok senzačného spojenia slávneho basáka a speváka, ktorý svoju kariéru raketovo urýchlil v Deep Purple a dodnes je popri sólovej kariére vyhľadávaným členom rôznych superskupín ako napríklad Black Country Communion s Joe Bonamassom, Jasonom Bonhamom a Derekom Sherinianom. The Dead Daisies má príbeh ako z rozprávky. Kapelu založil úspešný biznisman David Lowy ale aj veľký hudobný fanúšik a gitarista, ktorý od začiatku pozval do kapely známych a úspešných muzikantov ako Johna Corabiho (Motley Crue), Marco Mendozu (Whitesnake, Thin Lizzy) Deena Castronovu (Ozzy Osbourne, Journey) a hlavne gitaristu Douga Aldricha (Whitesnake, Dio).

The Dead Daisies v Bratislave vystúpia v zostave:
Glenn Hughes - basgitara, spev Doug Aldrich - gitara David Lowy - gitara Deen Castronovo - bicie

Špeciálny hosť večera bude skupina Those Damn Crows

THE DEAD DAISIES sa v novom roku predstavia u nás a privezú aj atraktívneho hosťa !

Svet sa zatiaľ zmieta v kotrmelcoch pandémie, ale máme nádej, že v Novom roku sa začne rozbiehať aj klubový koncertný život. Fanúšikovia toho kvalitného rocku a hardrocku by sa mohli konečne dočkať slovenskej premiéry THE DEAD DAISIES s „voice of rock“ Glennom Hughesom za mikrofónom! Skupina bude na turné promovať aj nový album Holy Ground, ktorý vyšiel na prahu roka.
Špeciálnym hosťom turné bude dánsky spevák a skladateľ Mike Tramp, frontman známy z hviezdnych White Lion. Skupinu založil v New Yorku s americkým gitaristom Vitom Brattom v roku 1983 a zároveň tvorili hlavný autorský tým. White Lion dosiahli najväčšie úspechy medzi rokmi 1983 a 1992. Už ich druhý album „Pride“ dosiahol v USA dvojnásobný platinový status a trojka „Big Game“ bola zlatá. Mike Tramp neskôr dal dokopy úplne novú zostavu White Lion, ale bez Vito Bratta a právne problémy táto snaha nebola úspešná. Mike Tramp je stále aktívny, podieľa sa na rôznych projektoch a venuje sa svojej sólovej dráhe.

20:00

Fotografie
Podobné podujatia