The Gentlemen tour 2018

Podujatie Košice

The Gentlemen tour 2018

Milé Dámy. Prestavujeme vám historicky prvé tour našej tanečno striptízovej skupiny THE GENTLEMEN SLOVAKIA, ktoré sa uskutoční od 28 septembra v 18-tich mestách na Slovensku. Skupina je zložená len zo slovenských striptérov, ktorý si pripravili pre vás profesionálne divadelno - tanečno, striptízové vystúpenie. Gentlemeni trénujú pod dohľadom uznávaného tanečníka a choreografa Johnnyho Mečocha. Predstavenie je plné skvelej hudby, profesionálnych prvkov tanca, emócii a samozrejeme nebude chýbať ani pikantné zakončenie v každej show.

Tour je zamerané na ženské publikum a rozhodli sme sa, že každá žena si zaslúži svoj čas pre seba a preto sme nastavili cenu tak, aby si to mohla dovoliť každá žena, ktorá by nás chcela vidieť. Robíme to pre vás a verím, že to aj odceníte vašou účasťou :)

Show sa skladá z dvoch častí, po 5 vystúpení. Každá show je zostavená tak, aby ste sa dobre zabavili a aspoň nachvíľu zabudli na každodenné problémy. Páni sa preto zamerali na originálnosť, nápaditosť, ale hlavne všetko s gentlemenským postojom.

Krajiny v ktorých sa uskutočnilo predstavenie: Rusko, Anglicko, Rakúsko, Nemecko, Lotyšsko, Bielorusko, Švajčiarsko, Česká Republika, Poľsko, Slovensko.
 

moderátor: BINĎO - je neoddeliteľnou súčasťou našej tour. Mnohé ženy si už zvykli na jeho hlas počas strip show a preto sme radi, že prijal pozvanie na tour a bude hlasom počas našich show.

choreograf: Johnny Perfekto – známy tanečník, tréner, showman, zakladateľ lifestylového štúdia Life is Perfect, sa s tancom v krvi už narodil, a práve preto vďaka nemu dosiahol neobyčajné úspechy. Rozvinul začiatky tanečnej scény na Slovensku a pôsobil ako tanečník a tréner doma i v zahraničí. Zmyslom jeho života sa stalo nikdy nekončiace sebazdokonaľovanie, ktoré sa prostredníctvom svojich projektov snaží umožniť aj ostatným ľuďom. 

29
Sep 2018
20:00

GES Club, Košice

Fotografie
Podobné podujatia
MIROSLAV DONUTIL - Na kus reči
Overené podujatieMIROSLAV DONUTIL - Na kus reči
Spoločenský pavilon, Košice
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Kultúrno-spoločenské centrum, Jedlíkova 7, Košice
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Kunsthalle, Košice