The Gentlemen Tour 2019

Podujatie Nové Zámky

The Gentlemen Tour 2019

Skupina The Gentlemen Slovakia sa na jeseň vydáva na svoje druhé tour po 15. slovenských mestách. Tento rok sme sa rozhodli pridať do tour aj mestá, kde sme ešte nevystupovali, aby sme sa stali dostupnejšími všetkým ženám. Skupina je zložená výlučne len so slovenských tanečníkov / striptérov. Počas predstavenia si užijete dávku štipľaveho tanca, zvodných pohybov, odnažených tiel, ale hlavne veľa dobrej zábavy. Veríme, že všetky budete odchádzať s dobrou náladou a veľkou inšpiráciou :). 
Členovia skupiny Lucas a Chris sa tento rok stali dvojnásobnými majstrami sveta v pánskom striptíze, čo len potvrdzuje kvalitu show. Medzi tanečníkmi nájdete opäť známe tváre, ktoré už dobre poznáte z posledného tour, ale pribudli aj nové posily, Diaz a Ricardo. 
Predstavenie sa skladá z dvoch čast. Každá show je zostavená tak, aby ste sa dobre zabavili a aspoň nachvíľu zabudli na každodenné problémy. Páni sa preto zamerali na originálnosť, nápaditosť, ale hlavne všetko s gentlemenským postojom.

choreograf: Johnny Perfekto – známy tanečník, tréner, showman, zakladateľ lifestylového štúdia Life is Perfect, sa s tancom v krvi už narodil, a práve preto vďaka nemu dosiahol neobyčajné úspechy. Rozvinul začiatky tanečnej scény na Slovensku a pôsobil ako tanečník a tréner doma i v zahraničí. Zmyslom jeho života sa stalo nikdy nekončiace sebazdokonaľovanie, ktoré sa prostredníctvom svojich projektov snaží umožniť aj ostatným ľuďom.

Krajiny v ktorých sa uskutočnilo predstavenie: Rusko, Anglicko, Rakúsko, Nemecko, Lotyšsko, Bielorusko, Švajčiarsko, Česká Republika, Poľsko, Slovensko.

Brány do sál sa otvárajú o 19:00. Ak prídete skôr, čas si môžete skrátiť v našom bare pri miešaných nápojoch alebo v kozmetickom salóniku, ktorý bude pre Vás pripravený vo vstupnej hale. Kozmetické služby sú poskytnuté zadarmo :).


Tešíme sa na Vás.

15
Nov 2019
20:00

Kultúrny dom, Nové Zámky

Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Kultúrny dom, Nové Zámky
TEMNÉ KECY
Overené podujatieTEMNÉ KECY
CK Junior, Levice
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Retro café & pub, Topoľčany
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Kultúrny dom, Nové Zámky