The Umbilical Brothers

Podujatie Bratislava

The Umbilical Brothers / Bratislava

Dámy a páni, priaznivci divadla a humoru, je nám cťou oznámiť, že do Bratislavy opäť zavítajú The Umbilical Brothers z Austrálie!

Už po štvrtýkrát sa Slovensko stalo jednou zo zastávok svetového turné tejto talentovanej, inšpirujúcej, bláznivej a oceňovanej dvojice. Tentokrát k nám zavítajú s predstavením Best of the Worst of the Best of The Umbilical Brothers.

Predstavenie sa uskutoční 7. decembra 2017 v Majestic Music Clube (bývalá YMCA) v Bratislave. Sála bude upravená na sedenie. Predstavenie je v angličtine, bez tlmočníka.

Vstupenky: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/11515/the-umbilical-brothers

The Umbilical Brothers sú medzinárodný fenomén komédie spájajúci úžasné hlasové a fyzické schopnosti s kombináciami divadla, grotesky a stand-up-u vo svojom vlastnom svete porušujúcom všetky pravidlá.
Americký časopis zameraný na kultúru Entertainment Weekly zaradil Davida Collinsa a Shane Dundasa medzi 100 najkreatívnejších ľudí v zábavnom priemysle. The Umbilical Brothers účinkovali napríklad v prestížnej Late Show Stephena Colberta v USA, po koncerte Jamesa Browna na Woodstocku ´99 aj pred anglickou kráľovnou. Unikátne spojenie fyzickej a vokálnej komédie ich dostalo aj na štadióny ako support Robina Williamsa a pred publikum v Opere v Sydney.

Chalani sa objavili pred publikom v 37-mich krajinách sveta vrátane ročného pobytu v divadle Off-Broadway v New Yorku, kde hrali svoju debutovú divadelnú show Thwak ! Za túto show získali nomináciu na Drama Desk Awards. V Austrálii získali Helpmann Award - najprestížnejšie ocenenie v divadelnej oblasti (austrálska obdoba Tony Award) za komediálny výkon roka. The Umbilical Brothers boli headlinerom Edinburgh Fringe Festivalu a za svoju show získali Choice Award – cenu kritikov v kategórii Komédia a nomináciu na Edinburgh Comedy Awards. Mladší fanúšikovia a rodičia mladších fanúšikov ich môžu poznať z televízneho seriálu The Upside Down Show, ktorý vytvorili spolu s neziskovou organizáciou Sesame Workshop a získali za ňu ceny Daytime Emmy (v USA) a Logie (austrálska Emmy).

Miesto konania podujatia: Majestic Music Club, Karpatska 2, Bratislava
Vstupenky: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/11515/the-umbilical-brothers
Dátum začiatku podujatia: 7. Decembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Decembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1569N 17.1137E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia The Umbilical Brothers / Bratislava

Meno organizátora: Agentúra KVAS
Fotografie
Podobné podujatia
Stredovek v Sade 2024
Overené podujatieStredovek v Sade 2024
SAD JANKA KRÁĽA, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Sharpe Festival 2024
Overené podujatieSharpe Festival 2024
Nová Cvernovka, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
CYRANO - DIVADELNÁ UDALOSŤ ROKA 2024
Overené podujatieCYRANO - DIVADELNÁ UDALOSŤ ROKA 2024
Dom kultúry Ružinov, Bratislava