Trendy v online marketingu 2018

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.smarttalk.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Trendy v online marketingu @KC Dunaj~

Novinky zo sveta online marketingu! Získajte aktuálny prehľad o efektívnych nástrojoch, pravidlách, stratégiách a chystaných trendoch v digitálnych médiách od tých najpovolanejších. Odborníci z popredných slovenských reklamných agentúr Istropolitana Ogilvy, Pizza SEO a Made by Vaculík nám prezradia, čo im najviac funguje.

Istropolitana Ogilvy / Jakub Kuko Mazán (Head of digital)
- Svetové digitálne trendy: Digitálny svet sa mení zo sekundy na sekundu. Oplatí sa naozaj sledovať všetky digitálne trendy a prispôsobovať im svoje marketingové plány?

Pizza SEO / Zuzana Konečníková (UX tím líderka) a Daniel Duriš (hlavný konzultant)
- Trendy vo weboch, UX a analytike

Made by Vaculík / Adam Horecký (strategic planner) a Marek Krištof (digital strategy planner)
- V ONLINE sme objavili to, čo najprv fungovalo OFFLINE: Prostredie, v ktorom sa ľudia rozhodujú o nákupe, sa za posledné desaťročie zmenilo na nepoznanie, no zmenili sa dramaticky aj základné princípy reklamy? Zmenilo sa fungovanie ľudskej psychológie, alebo sa iba adaptovala na nové prostredie?

Moderátorom večera bude odborník Kamil Aujeský.

Istropolitana Ogilvy
je fullservisová reklamná agentúra, ktorá je na našom reklamnom trhu už od roku 1992. Od roku 2009 zastupuje na Slovensku celosvetovú reklamnú sieť Ogilvy. Medzi jej klientov patria VÚB banka (pamätáte si tých dvoch “šikovných” robotníkov?) Heineken - Zlatý Bažant, Nike, SPP a mnoho iných. Posledné roky obsadzuje v súťaži Agentúra roka miesta na prvých troch priečkach, pričom v rokoch 2007 a 2008 bola Agentúrou roka na Slovensku.

Pizza SEO
je skúsená online marketingová agentúra, ktorá sa venuje komplexnej viditeľnosti a výkonnostnému marketingu pre ambiciózne firmy. Pracuje na projektoch a konzultáciách pre niektoré z najväčších slovenských bánk, top B2B spoločnosti, startupy s globálnymi ambíciami, firmy v oblasti realít a cestovného ruchu ale aj najznámejšie slovenské mimovládne organizácie. V portfólku majú aj medzinárodných klientov z viacerých krajín EÚ.

Made by Vaculík
je agentúra, ktorej filozofiou je prostredníctvom spolupráce svojich štyroch základných zložiek (media, advertising, digital a events) prinášať originálne kreatívne a komplexne fungujúce riešenia, ktoré napĺňajú očakávania a biznis plány ich klientov. Na trhu je viac ako 20 rokov. V roku 2006 získala v hodnotení odborného magazínu Stratégie ocenenie Agentúra roka a je stabilne v TOP 5 tohto rebríčka. Na konte má viac ako 180 ocenení na domácich aj zahraničných festivaloch vrátane Cannes Lions, New York Festivals, London International Advertising Awards, Golden Drum, Zlatý klinec či EFFIE. Medzi jej klientov patria Avon, Divé maky, Dobrý anjel, Dôvera, Penta Investments, Tatra banka Group či Volkswagen.

Po prednáškach nás čaká networking na bare :)

10. 4. (utorok)
Štart: 19:00 hod.
Lístky: bit.ly/TrendyMarketing

Partneri: TREND - Týždenník o ekonomike a podnikaní, Startitup, Podnikajte.sk, DeTePe, TOUCHIT.sk, BiznisWeb.sk / ByznysWeb.cz, MacBlog.sk, Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/smarttalk-trendy-v-online-marketingu-1858
Dátum začiatku podujatia: 10. Apríla 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Apríla 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Trendy v online marketingu @KC Dunaj~

Meno organizátora: SmartTalk
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava