Trilobeat - zimné turné 2020

Podujatie Košice

"Priaznivci džezu, progrocku, či popu – zdá sa, že tvorba kapely k nim rozpráva univerzálnym jazykom. Ich skladby sú kompozične prepracované a predsa zostávajú riadené hlavne prirodzene plynúcimi emóciami."

Hudobný projekt Trilobeat vznikol v roku 2017. Skladateľ Jakub Mikula stavia atmosféru skladieb na klavírnych kompozíciách, tie sú dopĺňané melodikou priečnej flauty a vokálom Kataríny Mikulovej. Rytmiku kapely tvoria na basgitare Norbert Neuschl (King Shaolin, Celeste Buckingham) a na bicích nástrojoch Marek Sasko (Horehigh, Matěj Vávra Band, Genius Locci).

Za svoju existenciu stihol Trilobeat odohrať viacero úspešných koncertov, napríklad sa predstavili ako hosť na turné Ľudových Mladistiev a aj na krste ich CD v Štúdiu 1 Slovenského rozhlasu. Tiež vystúpili na akciách ako Jazz Fest Vráble, Kremnická Jazzda, Zvuk for Modra a odohrali viacero klubových koncertov. Po dvoch rokoch aktívnej spolupráce štyroch hudobníkov z rôznych hudobných sfér sa úvodná kapitola projektu uzatvorila a Trilobeat vydal 4. apríla debutový eponymný album, ktorý následne odprezentoval na turné po šiestich slovenských mestách.

singel z debutového albumu:
https://www.youtube.com/watch?v=x-7DBB1ltCM

naživo z SMT štúdia:
https://www.youtube.com/watch?v=h2j0IQTbljM

ALBUM STREAM (universal link):
https://lnkfi.re/Trilobeat

FB stránka:
https://www.facebook.com/Trilobeatband/

Vstup 2€
Zakúpiť vstupenky: https://ticketware.eu/p/a3px
Fotografie
Podobné podujatia