Trippin

Podujatie Bratislava

Trippin w/ Sergei Barracuda x Pastor @Dole

Dvojitá rapová bomba, ktorá rozmetá naše ušné bubienky! Dolácky blok bude v decembri riadiť dvojica českých raperov zo stajne Azurit Kingdom. Sergei Barracuda a Pastor totiž predstavia svoje zbrusu nové sólo albumy Pouliční Ekonomická 2.5 a Zpátky v bloku. Chrbáty im bude kryť ich fella DJ Bussy a sprievodný žúr budú pod LED stropom roztáčať domáci DJi HypeTrain.

Sergei Barracuda (CZ)
začal svoju kariéru v ostravskom zoskupení Fuerza Arma, odtiaľ potom prešiel k labelu Azurit Kingdom. Sergei B. odvtedy tvorí skupinu AK s Pastorom a DJom Bussym. Pred dvomi rokmi spolu vydali AK Mixtape, rok nato pridali album Bída & Bolest, ktorý zaujal fanúšikov i hip-hopové médiá. Sergei B. má na konte aj featuringy na albumoch viacerých českých a slovenských raperov (Rytmus, Smack, Delik, Radikal). Na poslednom Trippine tohto roka predstaví svoj čerstvý album Pouliční Ekonomická 2.5.

Pastor (CZ)
je rastúca hviezda českého hip-hopu, ktorá stojí aj za labelom Azurit Kingdom. Pastor je súčasťou skupiny AK, s ktorou vydal AK Mixtape a album Bída & Bolest. Tentokrát sa nám však predvedie so svojim sólovým počinom - albumom Zpátky v bloku, ktorý mu vyšiel 27. 9., rovnako ako aj album Sergeia B.

DJ Bussy (CZ)
sa hudbe venuje už takmer 15 rokov. Najprv ako DJ, neskôr začal aj s vlastnou tvorbou. Spolupracuje s AK, či už ako koncertný DJ alebo producent. Založil tiež vlastné štúdio Steel City Sound. DJ Bussy sa venuje turntablismu, je niekoľkonásobným finalistom ITF a víťazom kategórie scratch v súťaži Mixmaster. Najviac zo všetkého miluje zvuk praskajúcej platne, originálnu angličtinu a hardware gear v štúdiu.

HypeTrain
je DJská a videoprodukčná dvojka, ktorá predskakovala ASAP Nast-ovi a ktorú môžete pravidelne vidieť v spoločnosti MC Gleba. Toto energické duo nám prinesie zmes grime, UK bassu, DnBu a house-u.

9. 12. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 8€

Partneri: Radio_FM, Queens.cz, Doba Magazín, 90bpm.sk, BANGER.sk, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Gregi.net - Multikultúrny portál, Bratislava Underground Advisor, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Raporter - tá najlepšia urban music

Miesto konania podujatia: Klub Dole, Námestie SNP 30, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 9. Decembra 2016 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Decembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1453N 17.1106E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Trippin w/ Sergei Barracuda x Pastor @Dole

Fotografie
Podobné podujatia