Trnava Rum Fest 2019

Podujatie Trnava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Stretnutia a zrazy
Web organizátora:
vstupenky.maxiticket.sk
Ďalšie podujatia v meste Trnava

Historicky prvý Rum Fest v Slovenskej republike. 

Široká a odborná verejnosť pod jednou ,,strechou,, trnavského Nádvoria. Mozaiku už konajúcich sa festivalov, ktoré sa špecializujú na jednotlivé kategórie sveta destilátov  doplní práve Trnava Rum Fest.Rum ako momentálne jeden z najobľúbenejších destilátov si zaslúži mať svoj vlastný festival. Sobota plná prémiových rumov, jedinečných cocktailov a supercool atmosféry. 

Prémiové rumy z celého sveta

Najdôležitejšou súčasťou Trnava Rum Festu sú vystavovatelia, ktorí prinesú to najlepšie zo sveta rumov. Môžete sa tešiť na desiatky rozličných rumov z celého sveta. Pri výbere vystavovateľov sme dbali na chuťovú atraktivitu rumov, prémiovosť a rôznorodosť. Na chuť si prídu všetci páni ale aj dámy. 

Jedinečné cocktaily 

Rum a cocktaily spolu úzko súvisia.Veď azda najviac klasických cocktailov je práve na báze rumu. Bez cocktailov by teda Trnava Rum Fest nebol kompletný. O jedinečné cocktaily sa postarajú samotní vystavovatelia ale aj špeciálny Pop Up Bar.

Cigar Lounge

Ku kvalitnému rumu nepochybne patria kvalitné cigáry. V spolupráci s projektom Ligero vám ich na Trnava Rum Fest prinesieme. 

Supercool atmosféra

Čo by to bol za festival rumu bez poriadnej hudobnej zábavy. Očakávať môžete živú latinsko americkú kapelu alebo školu tanca. Celé sobotné poobedie aj večer sa bude niesť v duchu reggeatonu, bachaty alebo bossa novy.

Dĺžka trvania: 10 h

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
ŠIKMÁ VEŽA FEST
Overené podujatieŠIKMÁ VEŽA FEST
Štadión, Vrbové
Trdlofest 2024
Overené podujatieTrdlofest 2024
Františkánska záhrada, Skalica