Trnava Rum Fest

Podujatie Trnava

Trnava Rum Fest

Po úspešnom prvom ročníku sa najväčšia rumová udalosť na Slovensku Trnava Rum Fest vracia na trnavské Nádvorie. Sobota plná kvalitných rumov, jedinečných cocktailov a uvoľnenej atmosféry. Čakajú vás tie najlepšie rumy z celého sveta špičkoví barmani a ambassadori, edukačné prednášky a unikátne riadené rumové degustácie.

Cena vstupenky zahŕňa 4 degustačné rumové vzorky (podľa výberu vystavovateľov), sklenný degustačný pohár a festivalovú brožúru. Súčasťou podujatia budú aj riadené rumové degustácie (limitovaná kapacita 30 miest) na ktoré sa po ich zverejneni bude možné zahlásit.

Vstup od 18 rokov

Podujatie Trnava Rum Fest sa v posledne avizovanom termíne neuskutoční. Podujatie sa presúva na termín 11.06.2022 (pôvodné termínx 13.06.2020, 15.08.2020 a 12.06.2021 neplatia). Vstupenky zostávajú v platnosti.V prípade nezáujmu o náhradný termín, môžu zákazníci požiadať o vrátenie peňazí. Túto žiadosť je potrebné odoslať do dňa 31.05.2021 (vrátane). Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky prostredníctvom stránky predpredaj.sk dostanú túto informáciu emailom.V prípade nedoručenia emailu skontrolujte priečinok spam / nevyžiadaná pošta, prípadne kontaktujte reklamacie@predpredaj.sk.

13:00 - 22:00

Fotografie
Podobné podujatia
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
ŠIKMÁ VEŽA FEST
Overené podujatieŠIKMÁ VEŽA FEST
Štadión, Vrbové
Trdlofest 2024
Overené podujatieTrdlofest 2024
Františkánska záhrada, Skalica