Trnavský piknik v Botanickej záhrade

Podujatie Trnava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Varenie, Gastronómia
Ďalšie podujatia v meste Trnava

Trnavský piknik v Botanickej záhrade

Tradičný Trnavský piknik prichádza opäť do botanickej záhrady. Príjemné prostredie plné stromov poskytne miesto Trnavčanom už 21. augusta 2016 od 15. hodiny. Novinkou bude aj to, že po prvý krát budete môcť na pikniku zažiť večernú atmosféru – akcia sa skončí o 21. hodine.

Recept na vydarený piknik je jednoduchý: prineste si deku, jedlo, pitie a ak máte chuť, pribaľte si aj nejakú loptu, bedminton či spoločenskú hru. V prípade, že si chcete užiť naozaj pohodový deň, nemusíte ani nič pripravovať –chutné občerstvenie si kúpite priamo na mieste.

Nudiť sa nebudú staršie ani mladšie ročníky – pripravený bude detský kútik, maľovanie a chodenie po lane, spoločenské hry, zdobenie koláčov a v priamom prenose budete môcť sledovať umelcov a ich graffiti jam.

Pohodovú atmosféru umocnia brazílske bossanovy, jazzové a swingové piesne od speváka a multiinštrumentalistu Petra Adamova a predstaví sa aj Trnavčanom známa skupina speváka Graema Marka Donaldsona v špeciálnom unplugged podaní. Pre deti je pripravená rozprávka od divadla Agapé.

Piknikovanie je však hlavne o pohode a oddychu, preto je len na vás, ako tento čas využijete – či si budete užívať sprievodné akcie, alebo dáte prednosť ležaniu v tráve či rozhovorom s priateľmi, ktorých ste už dlhšie nevideli, no práve tu ich zaručene stretnete. Oproti veľkým, anonymným mestám má totiž Trnava výhodu rodinnej atmosféry, ktorá je pre podujatia ako Trnavský piknik príznačná.

Miesto konania podujatia: Botanicka zahrada, Trnava, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 21. Augusta 2016 15:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Augusta 2016 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3737N 17.572E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Trnavský piknik v Botanickej záhrade

Fotografie
Podobné podujatia