Trochu inak s Adelou 19:00

Podujatie Bratislava

Trochu inak s Adelou

Petra Polnišová
Jej cesta k herectvu vôbec nebola jednoduchá. Z prijímačiek ju vyhodili hneď v prvom kole, tak to skúsila na bábkoherectve. Po škole pracovala ako recepčná vo farmaceutickej firme a v obchode medzi plyšovými hračkami. Postupne sa však prepracovala k milovanému divadlu a dnes je Petra Polnišová nielen herečka, ale aj producentka. Robí čo ju baví a baví to aj nás!

Marián Černý
Ak vám niekto nahovára, že praľudia vymreli, tak klame! Marián Černý, alias Moderný pračlovek to dokáže na svojom príklade. Hovorí, že mnohé civilizačné choroby spôsobuje to, že ignorujeme naše evolučné predpoklady. A preto je jeho filozofiou návrat k stravovacím a pohybovým princípom pračloveka. Čo si pod tým máme predstaviť? Dozviete sa v Trochu inak!

Sandra Giňová
Keď sa narodíte v chatrči, neznamená to, že nesnívate o lepšom živote a osobnom raste. Sandre Giňovej vie o tom veľa. Sama sa narodila v chudobe, no vďaka obrovskému úsiliu a túžbe po vzdelaní sa jej podarilo z osady dostať. Dnes pôsobí ako OMAMA a prostredníctvom OZ Cesta von pomáha rómskym rodičom s výchovou detí, aby mali lepšiu štartovaciu čiaru pre život.

Hostia: 19.00


Fotografie
Podobné podujatia