Trojkráľová Trojka 2018

Podujatie Ľutov

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Bežecké podujatia, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Ľutov

Trojkráľová Trojka 2018

Pozývame vás do Strážovských vrchov na piaty ročník krossového beh Trojkráľová Trojka, ktorý sa bude konať v sobotu 6. januára 2018.

Web: http://adamlisy.com/propoy%C3%ADcie/trojkralovatrojka

PREZENTÁCIA A ŠTART:
Prezentácia bude ráno od 08:00 do 09:30 v obecnom úrade Ľútov, odkiaľ preteky o 10:00 odštartujú. Nachádzajú sa tu sociálne zariadenia nie však sprchy. Je tu samozrejme možné sa v teple prezliecť a prípadne odložiť veci.

CIEĽ:
Cieľ sa bude nachádzať tak isto ako aj štart v obecnom úrade Ľutov, kde na účastníkov bude čakať občerstvenie v podobe polievky.

REGISTRÁCIA:
Registrácia prebieha prebieha pomocou kontaktného formulára nižšie. Limt je 100 pretekárov. Štartovné sa uhrádza na mieste vo výške 8 Eur.
Registrácia na tomto linku"
https://goo.gl/forms/NI2siOzFgBxUOXtf1

TRASA:
Trasa má parametre 20km/+850 m a vedie prevažne po značených turistických chodníkoch. Niektoré úseky ako v podstate aj celá trať, sú vzhľadom na dátum konania celkom technicky náročné, preto dobre odporúčame prehodnotiť svoje schopnosti a možnosti a predísť tak zbytočným problémom :) Trasa povedie cez tri vrcholy Vysoká, Knaží Stôl a Bradlo.
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=194025

ZNAČENIE
Trasa bude vyznačená žlto-čiernou páskou a doplnená bielymi šípkami. Odporúčame mať ale aj tak so sebou gpx zariadenie, s nahratou trasou, nakoľko je trasa v pár úsekoch mierme orientačne náročnejšia a orientáciu samozrejme môže ešte zhoršiť napadnutý sneh a podobne.

ODKAZ NA GPX TU:
https://drive.google.com/open?id=1IBYqP_Rv1Vl_dTIzI2HLYP0ZmJ6UiNnE


OBČERSTVENIE
Na trase sa bude nachádzať občerstvovacia stanica v trebichave (8,5km s vodou čajom a nejakými drobnosťami na zahryznutie. A ak sa podarí tak jedná malá drobná bonusová na Bradle.

Miesto konania podujatia: Lutov, Trenčín Region, Slovakia, Ľutov
Dátum začiatku podujatia: 6. Januára 2018 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 6. Januára 2018 15:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7833N 18.2833E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Trojkráľová Trojka 2018

Meno organizátora: Výživná Štvorka
Fotografie
Podobné podujatia