Trollovia

Podujatie Sereď

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kino, Podujatia pre deti
Web organizátora:
www.amfiteater.sered.sk
Ďalšie podujatia v meste Sereď

Trollovia

Trollovia sú vždy veselí a šťastní škriatkovia, ktorí najviac zo všetkého milujú hudbu, tanec a spev.

Réžia: Anand Tucker • Scenár: Maya Forbes, Adam Wilson, Wallace Wolodarsky • Hudba: Christophe Beck

Trollovia sú vždy veselí a šťastní škriatkovia, ktorí najviac zo všetkého milujú hudbu, tanec a spev. Jedinou ich vážnejšou starosťou sú Bergeni. Tí si totiž myslia, že môžu byť šťastní jedine vtedy, keď budú mať Trolla v žalúdku. Bohužiaľ však už dlhú dobu žiadneho na jedálničku nemali. Trolliemu kráľovi Peppymu se totiž podarí aj so všetkými jeho poddanými utiecť a založiť vlastné veselé mestečko Trollíkovo, ktoré sa Bergenom nedarí nájsť. A tak je ich kráľovstvo oproti šťastnému a farebnému Trollíkovu naplnené hnevom a zlobou.

Bergenom však svitá na lepšie časy – podarí sa im skryté Trollíkovo „vyčmuchať“ a dokonca aj uniesť takmer všetkých jeho obyvateľov. Dvom Trollom – princeznej Poppy a Vetvošovi sa však podarí utiecť. Ťažko by sme hľadali dvoch odlišnejších Trollov… nekonečne optimistická Poppy všetky problémy rieši s piesňou na perách, tancom a objatím. Ale zato mrzutý Vetvoš žije v neustálom strachu z Bergenov, netancuje, nespieva a predovšetkým sa s nikým nikdy neobjíma. A práve na týchto dvoch hrdinoch je, aby zachránili unesených Trollov z bergenského zajatia. Čo znamená vyraziť do ich kráľovstva, preniknúť do väzenských kobiek, vyslobodiť ich a uniknúť. A predovšetkým to znamená, že Poppy a Vetvoš budú musieť spolupracovať. A tak sa táto dvojica vydáva na záchrannú misiu, plnú nečakaných dobrodružstiev. Našťastie na to nakoniec nebudú úplne sami, stretnú totiž Bridget, která je nielen pomocnou silou v kuchyni, ale aj jedinou Bergenkou, ktorá miluje spev, tanec a Bergenského princa Chrupa.

Film Trollovia je nielen plný farebných škriatkov, ale aj pesničiek, na ktorých sa podiedľali aj Gwen Stefani a Justin Timberlake, ktorého song Can´t Stop the Feeling se stal jednou z nejhranějších písniček letošního léta.

Miesto konania podujatia: Mestský amfiteáter Sereď, Parková ul., Sereď
Vstupenky: http://www.amfiteater.sered.sk/klient-223/kino-109/stranka-2568/film-113838
Dátum začiatku podujatia: 7. Júla 2017 21:30
Dátum ukončenia podujatia: 7. Júla 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2886N 17.7444E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Trollovia

Meno organizátora: Mestský amfiteáter Sereď
Fotografie
Podobné podujatia
VIVAT HOLÍČ 2024
Overené podujatieVIVAT HOLÍČ 2024
areál Holíčskeho zámku, Holíč
Rodinné podujatie Za ruku
Overené podujatieRodinné podujatie Za ruku
Mestský amfiteáter, Trnava
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
ŠIKMÁ VEŽA FEST
Overené podujatieŠIKMÁ VEŽA FEST
Štadión, Vrbové