Truck Country 2022

Podujatie Nitra

Truck Country 2022

Fanúšikovia veľkých aut a truckov sa dočkali! Už 3.-5. júna 2022 sa stretneme na vašom obľúbenom podujatí Truck Country v priestore Letiska Nitra - Janíkovce. Dátum si podujatie zanechalo, v pôvodnom termíne v mesiaci jún. Konkrétne prvý júnový víkend!

Dátum a miesto podujatia je známy: 3. - 5. júna 2022 Letisko Nitra - Janíkovce!

Už pred 3 rokmi sme začali spoluprácu s organizátorom Truck zrazu v Nitre. Tento rok sme sa dohodli ešte na užšej spolupráci, čoho výsledkom je aj to, že zraz ponesie názov Truck Country a nadviaže tak na 15 úspešných ročníkov tohto podujatia v Piešťanoch. Nový priestor Truck Country 2022 zaručuje komfort, oddych a relax pre truckerov! Areál Letiska Nitra je ideálnou voľbou. Letisko Nitra - Janíkovce leží približne 3 km južne od mesta Nitra, vedľa obce Janíkovce. Niektorí z Vás miesto dobre poznáte zo spomínaného Truck zrazu. Navyše v meste Nitra na Agrokomplexe počas výstavy Autosalónu - Autoshow v rokoch 2012 - 2014 sa organizovala v pavilóne M4 výstava špeciálne upravených truckov pod názvom Truck show. Preto toto miesto bolo ideálnym riešením pre zorganizovanie nášho obľúbeného podujatia Truck Country, ktoré sa konalo 15 ročníkov v Piešťanoch.

Truck Country je festival truckov, veľkých áut, ktorý jednoducho musíš zažiť! Po všetkých stránkach sa stal sviatkom nielen pre truckerov, ale aj pre celú motoristickú verejnosť a práve tu na Truck Country si budú všetci návštevníci a truckeri, či dopravcovia o niečo bližší. Navyše ako sprievodný program podujatia budú vystúpenia country hudobných skupín, súťaž vo varení gulášu, diskotéka, jumping a nebude chýbať ani obľúbená súťaž Miss mokré tričko, či Boj v bahne a Sexi myčka. Čiže aj o kultúrny zážitok nebude núdza. Ako bonbónik bude pre truckerov pripravená spanilá jazda do okolia.

Fotografie
Podobné podujatia
ŠPUKFEST 2024
Overené podujatieŠPUKFEST 2024
Amfiteáter Nitra, Nitra
KINDERLAND FESTIVAL NITRA 2024
Overené podujatieKINDERLAND FESTIVAL NITRA 2024
Výstavisko AGROKOMPLEX, Nitra
ŠPUKFEST 2024
Overené podujatieŠPUKFEST 2024
Amfiteáter Nitra, Nitra
LEČO FEST 2024
Overené podujatieLEČO FEST 2024
Staré ihrisko, Vráble