TU ŽIJEM! 2016

Podujatie Bánovce nad Bebravou

TU ŽIJEM! 2016

Už po tretí raz sa spoločenské, kultúrne a športové organizácie pôsobiace na pôde mesta dali dohromady, aby privítali leto a prázdniny prezentáciou toho, čím celý školský rok žili.

Pripravujú bohatý dvojdňový program, ktorý bude v piatok 24. 6. sústredený predovšetkým na Námestí Ľudvíta Štúra, kde budú dopoludnia prebiehať športové a tanečné aktivity najmladších, aby ich podvečer a večer vystriedali starší kamaráti a ich hostia. Promenádnu atmosféru mesta podporia aj prevádzkovatelia reštaurácií okolo námestia, ktorí špeciálne pre tento večer ponúkajú rozšírené sedenie na terasách svojich podnikov, pričom miesto pri stole bude dobré rezervovať si vopred, pretože v ten večer bude celý stred mesta naozaj žiť pohybom, športom, bojovými umeniami, tancom a – hudbou. Pri príležitosti otvorenia kultúrneho leta sa bude súbežne koncertovať na troch pódiách a na záver večera zaznie aj Óda na radosť v podaní sedemdesiatčlenného orchestra.

Piatkový večerný program je zároveň pozvánkou na podujatia nasledujúceho dňa, ktoré sa v sobotu 25. 6. dopoludnia presunú do ŠHOKu a popoludní do ZUŠ DK na sídlisku Dubnička. Podrobné informácie nájdete na inernetových stránkach Mesta Bánovce nad Bebravou, CVČ, ŠHOK a ZUŠ DK. Príďte, veď – tu žijete, milí čitatelia.

Fotografie
Podobné podujatia
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
79.výročie OSLOBODENIA MESTA 5.4.2024
Overené podujatie79.výročie OSLOBODENIA MESTA 5.4.2024
Námestie Ľ. Štúra, Bánovce nad Bebravou
Lampiónový sprievod
Overené podujatieLampiónový sprievod
Mestská knižnica Ľ. Štúra, Bánovce nad Bebravou
Detská labková párty
Overené podujatieDetská labková párty
MsKS, Bánovce nad Bebravou
Žiadny obrázok
Overené podujatieVeľká noc na Gazdovstve Uhliská
Gazdovstvo Uhliská - Trenčianska Závada, Nemšová