TUČNIAKY - rozprávka s pesničkami

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Divadlo, Kam v Bratislave, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

TUČNIAKY - rozprávka s pesničkami

Úsmevná rozprávka s pesničkami pre celú rodinu.

Sú traja a sú kamaráti. Kto? No predsa naše tučniaky! Aj keď sa medzi sebou hádajú, trochu bijú, robia si prieky – jednoducho: Majú sa radi! Jedného dňa do ich pokojného života vtrhne nečakaná udalosť – blíži sa potopa a s ňou aj koniec sveta. Ako si s ňou poradia? Správa, ktorú im prináša stále pracovitá, ale mierne roztržitá Holubica, je síce pozitívna, ale nie je ideálna. Aby sa zachránili – dostanú pozvánku na Noeho archu – ale vstup na ňu platí len pre dvoch zástupcov každého zvieracieho druhu. Teda, aj pre tučniaky!
Sledujte, ako sa s touto zložitou situáciou vyrovnajú naši vynaliezaví hrdinovia. Držte im palce, aby sa ako kompletné „trio“ dostali do nového a lepšieho sveta.
Sveta bez hádok a zla!

TUČNIAKY – kamaráti do každého počasia.
Kamarátstvo, ktoré nielen hory prenáša, ale aj potopu zastaví.

Celá inscenácia je popretkávaná vtipnými a sviežimi pesničkami.
Nápaditosť, láskavý humor, herecká hravosť až rozbláznenosť spojená s javiskovou poéziou, múdrosťou a nefalšovaným étosom.

Od svojho prvého uvedenia v roku 2006 bola táto úspešná detská komédia inscenovaná v 22 jazykoch v mnohých profesionálnych aj amatérskych divadlách po celej Európe. Rovnomenná kniha sa stala v Nemecku bestsellerom, bola spracovaná v rozhlasovej podobe a pripravuje sa jej filmové spracovanie.

Pre divákov od 5 do 95 rokov!

Hrajú: Jakub Rybárik/Přemysl Boublík, Katarína Ivanková/Petra Humeňanská, Erik Peťovský/Juraj Hrčka, Danica Matušová/Lucia Lapišáková

3
Jún 2018
10:30

DK Ružinov - Veľká sála, Bratislava

Fotografie
Podobné podujatia