Tuning Grill Párty X

Podujatie Dobrá Niva

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Auto Moto podujatia, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Dobrá Niva

Tuning Grill Párty X

Všetkých Vás srdečne pozývame na 10. ročník Tuning Grill Párty na letisku v Dobrej Nive, ktorý sa bude konať 19.7. - 20.7.2019.

Celou akciou Vás bude sprevádzať skvelá hudba a skvelý moderátor Martin Matuška. Môžete sa tešiť na rôzne súťaže ako car limbo,šprint na 301m, autoslalom, meranie db audia a výfukov, Show & Shine Slovakia. Nakolko je tento ročník okrúhly pripravujeme velké zmeny, ale to sa dozviete postupne :-) Toto bude akcia roka a verím, že naj TGP zo všetkých...
Dalšie info budeme pridávať postupne...
ps: vstupné zostáva 10€ :)

V piatok sa môžete tešiť na Vaše obľúbené volné šprinty, car limbo, nočný burnout, chill zona a VIP zona pre náročnejších a nakoniec párty až do rána, o ktorú sa postarajú DJ aYo a DJ Luis De Mark. Hosťom večera bude ŠORTY & ADISS. Počas celej párty budú hudobný program doprevádzať krásne dievčatá z Catrine agency so svojimi tenečnými choreografiami.

Na sobotu máme pre Vás prichystané šprinty, autoslalom, Show & Shine Slovakia, Audio Cup Slovakia, sexy hostesky, sexy carwash, bodypainting hostess, chill zóna, VIP zóna, moto-kaskadér šou.

Pre prvých 250 návštevníkov v piatok a sobotu máme pripravený TGP energy drink zdarma !!! Ostatné energy drinky si budete mať možnosť zakúpiť v stánku s občerstvením.

Fotografie
Podobné podujatia