Tusté Baletky

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Hody, Koncerty, Kultúra
Web organizátora:
www.flame.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: igor@flame.sk
V júli 2016 priniesli Tusté Baletky ďalší podpivník k Vašej poobedňajšej írskej kávičke. EP s názvom "Kabaret Podivných Tancú" obsahuje záznam živého vystúpenia zo slávneho klubu Cabaret du Canal, kde skupina koncertovala niekedy v zime. Budete si môcť vypočuť pôvodné verzie známych hitov od takých velikánov, ako sú Splašené Bambasy, Safari-Feinputz či Duo Špacenka & syn. Na EP prispela svojím vnadným vokálom aj šansonierka Kelly Inžinierová.

Po novom už šesťčlenný muzikantský ansámbl z Mesta Snov, v zložení Professor Peters (bicie), Sergio Bajez (basgitara), Branislav Inžinier (gitara, vokál), Ivan Kostra (rap), Jeronimó Corrida (trúbka, vokály) a Maurício Santos (saxofón) predstavil zároveň aj svoju novú, rovnomennú koncertnú šou - Kabaret Podivných Tancú. Široký repertoár vlastných autorských skladieb obsahuje horúce tanečné rytmy aj klasické hip-hopové beaty, chytľavú melodickú basu podporenú temperamentnou rytmickou gitarou, strhujúce texty prezentované vo forme rapu a náznakov spevu, a dokonca aj trochu punku. Dychová sekcia dodáva zvuku punc zábavnej pohrebnej kapely európskeho formátu. Kapela bola založená v júni 2013 a už od začiatku dával tento súbor svojimi živými vystúpeniami najavo, že korene jeho tvorby siahajú hlboko do úrodnej, dobre hnojenej pôdy.

Tusté Baletky, najznámejšie číslo legendárneho putovného obludária - Cirkusu Kanál, vykonali radosť už stovkám či tisícom vždy spokojných poslucháčov. Formácia vznikla fúziou dvoch zábavových dvojíc; 
Duo Feinputz a Duo Safari sa vzájomným konkurenčným doťahovaním dostali až do bezvýchodiskovej situácie, kedy sa konflikt vyriešil za zatvorenými dvermi vznikom love-popového kvartetu "Dolava Na 3!". Objavili sa však kontroverzné dohady o začínajúcej plešatosti jedného z členov, a keďže love-pop plešatosť vylučuje, tvorba nádejného boybandu bola v ohrození. Zo šatne začínajúcich hviezd sa navyše začali ozývať netradične zaváňajúce pazvuky.
Meno organizátora: FLAME Music Bar
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
PETER NAGY 105
Overené podujatiePETER NAGY 105
STARS auditorium, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava