TUŽINA GRO(O)VE

Podujatie Tužina

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Tužina

TUŽINA GRO(O)VE

Sú miesta, ktorých meno málokto pozná. A tak isto sú kapely, ktoré nehrajú každý deň v rádiu.
Čo sa stane keď ich spojíme dohromady? V našom okolí nám chýbal festival plný dobrej hudby. Dlho sme naň čakali, až sme ho nakoniec zorganizovali sami.

Tužina Gro(o)ve hudobný festival je zameraný na alternatívnu hudobnú scénu, na žánre ako rock, blues, folk, experimentálna či elektronická hudba.Festival je dvojdňový, takže bude k dispozícii stanové mestečko s parkovaním, veľa dobrého jedla, najmä domáce špeciality. Nezabúdame ani na vegánov.Pivné dobroty od pivovaru Pernštejn potešia nejedného znalca dobrého piva a namrazemý jagermeister podavaný krásnymi hosteskami neodmietnete ani v najväčších horúčavách. Pre dokonalý hudobný zážitok, sme pre vás pripravili 2 pódia.
Medzi oslovenými kapelami sú známe mená aj vychádzajúce hviezdy slovenskej a zahraničnej alternatívnej scény. Predpokladáme, že program, ktorý chystáme, priláka množstvo hudobných fanúšikov, ale aj „bežných smrteľníkov“.Pre rockových nadšencov príde zahrať výnimočná kapela z Francúzska. Z českej a slovenskej scény sa vám predstavia výborný muzikanti s Chiki liki tu-a, Korben Dallas, Vložte Kočku (CZ), Katarzia, Zva 12-28 Band, Vrbovskí víťazi, Darkness Positive, Genius Locci, Karpatské Chrbáty, Mutanti hledaj východisko (CZ), Kaplan Bros.(CZ), Fúzy múzy, Personic, Kursk.sk a veľa ďalších slovenských a českých kapiel.

24.6. - 25.6. 2016

Fotografie
Podobné podujatia
SUNFESTIVAL 2024
Overené podujatieSUNFESTIVAL 2024
Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Jastrabie
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Dom kultúry, Dubnica nad Váhom
CIGÁNSKI DIABLI
Overené podujatieCIGÁNSKI DIABLI
PANOREX, Nová Dubnica
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou