Týždeň plážových športov v Eurovea

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Podujatia pre deti, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Týždeň plážových športov v Eurovea

Jedinečná športová akcia priamo na námestí v Eurovea!
Počas týždňa plážových športov v dňoch 2. - 5. júna 2016 môžete vidieť a vyskúšať hneď niekoľko plážových športov, futbal, plážový tenis a plážový volejbal. Príďte povzbudiť osobnosti, zažite s nami veľa zábavy, zašportujte si a podporte tých, ktorí šport napriek túžbe nemôžu vykonávať naplno. Výťažok z tomboly počas podujatia bude venovaný projektu združenia Šport bez bariér.

4. júna v rámci podujatia sa uskutoční určite pre všetkých príťažlivá exhibícia osobností spoločenského života v plážovom tenise - Beach Tennis Bratislava.

Beach tennis je mladý, dynamický a ľahko naučiteľný šport, patrí k letu, vode, dobrej nálade. Hrá sa na pieskovom beach volleybalovom ihrisku, so špeciálnymi raketami s mäkkou loptičkou podobnou tenisovej, podľa pravidel tenisovej štvorhry. Lopta sa však nesmie dotknúť piesku, hrá sa volej tam a späť. Je to oveľa jednoduchšie ako sa učiť tenis. Začiatočníci môžu po niekoľkých minútach inštrukcií vstúpiť na kurt a hrať. Veková kategória je neobmedzená, hrať beach tennis môže naozaj každý.
Beach tennis je medzinárodne uznaný Medzinárodnou tenisovou federáciou ITF.

Fotografie
Podobné podujatia
PRÍPRAVNÝ ZÁPAS SLOVENSKO VS USA
Overené podujatiePRÍPRAVNÝ ZÁPAS SLOVENSKO VS USA
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava