Týždeň v Kine SĽUK

Podujatie Bratislava

Týždeň v Kine SĽUK

Rodinný fantasy film „Cesta za kráľom trollov“ rozpráva príbeh Espena, ktorý sa so svojimi bratmi Petrom a Pavlom vydáva na nebezpečnú výpravu za záchranou princezny Kristin zo zajatia zlého trolla. Či sa mu to podarí, uvidíte v sobotu 17.3. o 15:00 hod.
Kam až môže chlapa dohnať kríza stredného veku? Bláznivá francúzska komédia Rock´n´Roll Guillauma Caneta, životného a tentoraz aj filmového partnera Marion Cotillard, vás zavedie do sveta starnúcej celebrity, ktorá sa s tým snaží vyrovnať po svojom. V Kine SĽUK Rock´n´Roll uvidíte 17.3. o 19:00 hod.
V nedeľu popoludní o 15:00 hod. sme si pre najmenších pripravili nový animovaný film od producenta filmu Shrek, Chloe a trpaslíci. Keď Chloe zistí, že škriatkovia v záhrade ich nového domu nie sú takí, ako vyzerajú, musí sa rozhodnúť. Buď sa bude snažiť dostať na vytúženú vysokú školu, alebo začne proti trpaslíkom bojovať.
Svojrázna roadmovie o dvoch pánoch, ktorí cestujú krížom cez Slovensko, aby spoznali pravdu o vlastnej minulosti – aj tak by sa dal opísať najnovší film Martina Šulíka. Obaja hlavní hrdinovia sa počas cesty dostávajú do bizarných situácií, stretávajú rozmanitých ľudí a postupne si skladajú mozaikovitý obraz strednej Európy. Vďaka poznaniu života toho druhého, začínajú chápať vlastné činy a nanovo si definujú vlastnú identitu. Komediálnu drámu Tlmočník, uvidíte v nedeľu 18.3. o 19:00 hod.
Tešíme sa na vašu návštevu!
www.kino.sluk.k

Miesto konania podujatia: Kino SĽUK, Balkánska 31, Bratislava
Vstupenky: http://www.kino.sluk.sk/
Dátum začiatku podujatia: 17. Marca 2018 15:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Marca 2018 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.049N 17.1514E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Týždeň v Kine SĽUK

Meno organizátora: Kino SĽUK
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.