UG Ecstasy Fest 28.

Podujatie Prešov

UG Ecstasy Fest 28.

Koncom oktobra sa bude v Prešovskom klube pod amfikom organizovať daľšie pokračovanie , už legendárneho UG ECSTASY Festu !! Tentoraz s poradovým číslom 28 ! Môžete sa tešiť na tri skvelé mená našej domácej scény a dvoch zahraničných hostí z Madarskej republiky . Ako prvý otvoria tento skvelý fest domáci Martinčania LOS COCOTOS https://www.facebook.com/Loscocotos/?fref=ts . Ich Los grind roll bude výborným začiatkom pre otvorenie celého festu .
Po nich bude nasledovať prvá z dvoch madarských death metalových smršťí menom NIGROMANTIA z mesta Nyíregyháza. https://www.facebook.com/Nigromantia/?fref=ts . Kapela sa pohybuje na scéne už od roku 2009 a na koncerte v Prešove Vám odprezentuje veci z ich zatiaľ posledného albumu Inherited Burden ako aj nejaké tie pripravované novinky .
Tretí v poradí budú opäť madarský zastupcovia smrtiaceho kovu a to ANGERSEED z mesta Debrecen . https://www.facebook.com/Angerseed/?fref=ts . Kapela sa za svoju pomerne krátku karieru vyšplhala medzi elitu nielen Madarskej death metalovej scény, ale svoje miesto si už nachádza aj na svetových podiach . Svedčia o tom aj mnohé odohrate koncerty po boku známych mien . Do Prešova prídu odprezentovať zatiaľ ich posledný album The Proclamation ako aj staršie veci z predošlých albumou .
Ako daľší nastúpia už legendárny DEMENTOR https://www.facebook.com/dementorDM/?fref=ts . Táto stálica slovenskej death metalovej scény má už za sebou toho naozaj veľa a albumy ako The Church dies , The Art of Blasphemy alebo Kill the thought on Christ sú zlatým písmom vyrité v slovenskom undergrounde . Samozrejme aj ich posledná tvorba je stále na vysokej úrovni a také bude aj ich vystúpenie .

No a poslednou kapelou tohoto večera nebude nik iný ako legendárny inštrumentalisti ABSTRACT https://www.facebook.com/abstractinstrumental/?fref=ts . Kapela ,ktorá má za sebou pestrú 20 ročnú karieru , vydané tri demáče , jeden mini album a tri dlhohrajúce albumy z ktorých zataľ posledný album Lightheory zaznamenal opäť skvelé ohlasy , a odohratých mnoho koncertou aj mino Slovenska . Krásna bodka na záver skvelého večera v klube pod amfikom .





VSTUPNE 5 EURO !!


SUPPORT THE UNDERGROUND !!!

Miesto konania podujatia: Prešovský amfík, K Amfiteátru 1, Prešov
Dátum začiatku podujatia: 21. Októbra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Októbra 2016 01:00
Pravdepodobné súradnice: 48.994N 21.2545E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia UG Ecstasy Fest 28.

Fotografie
Podobné podujatia