Ukážka prípravy japonských jedál na festivale Gurmán Fest 2017

Podujatie Bratislava

Ukážka prípravy japonských jedál na festivale Gurmán Fest 2017

Veľvyslanectvo Japonska v SR využilo tento rok možnosť zapojiť sa do program festivalu Gurmán Fest 2017.
Šéfkuchár veľvyslanca Japonska v SR, pán Kazuhito Kawahira, predvedie prípravu dvoch známych japonských pokrmov, okonomiyaki a yakisoba. Prezentáciu okorení množstvom zaujímavých informácií, ktoré odhalia tajomstvo ich pôvodu a prípravy.


Termín konania:
24. jún (sobota) o 16.00

Miesto konania:
Hlavné pódium, Sad Janka Kráľa, Bratislava – Petržalka

Organizátori:
Veľvyslanectvo Japonska v SR a organizátori festivalu Gurmán Fest 2017

Vstupné: vstup voľný

Poznámka:
Prezentácia bude vedená v japonskom jazyku s tlmočením do slovenčiny

--------------------------
食のフェスティバル「Gurmán Fest 2017」での日本食レクチャー及びデモンストレーション開催のお知らせ

当館は,6月24日,以下の要領で,当地の食のフェスティバル「Gurmán Fest 2017」において,日本大使公邸料理人・川平一仁氏によるお好み焼き,焼きそばのデモンストレーション及びこれら料理に関する食文化のレクチャーを行います。皆様ぜひお越しください。

日程:2017年6月24日(土)16時開始
会場:「Gurmán Fest 2017」メイン会場ステージ(Sad Janka Kráľa , Bratislava - Petržalka)
主催:当館及び「Gurmán Fest 2017」の共催
使用言語:日本語(スロバキア語通訳付き)
参加料:無料

Miesto konania podujatia: Embassy of Japan in the Slovak Republic, Hlavné námestie 2, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 24. Júna 2017 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Júna 2017 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1433N 17.1085E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ukážka prípravy japonských jedál na festivale Gurmán Fest 2017

Fotografie
Podobné podujatia
Svetový Deň Cirkusu 2024
Overené podujatieSvetový Deň Cirkusu 2024
Karloveské centrum kultúry, Bratislava
7.ROČNÍK WHISKY FEST BRATISLAVA
Overené podujatie7.ROČNÍK WHISKY FEST BRATISLAVA
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
Stredovek v Sade 2024
Overené podujatieStredovek v Sade 2024
SAD JANKA KRÁĽA, Bratislava