UltraLanovka pre Plamienok

Podujatie Bratislava

UltraLanovka pre Plamienok

PLAMIENOK - ULTRA LANOVKA je 24 hodinový trailový ultra maratón s ambíciou pomôcť finančnou zbierkou nevyliečiteľne chorým deťom a ich rodinám, o ktorých sa stará n.o. PLAMIENOK.

NEMUSÍŠ BEŽAŤ, ALE AJ TY MÔŽEŠ POMÔCŤ!

AKO POMÔŽEM?
1) Prihlás sa na štart medzi 50 najodolnejších bežcov, zaplať štartovné minimálne 100,- euro a vydrž až do konca. Celé štartovné ide na pomoc Plamienku. Vyplň registračný formulár na https://goo.gl/forms/SVSJAAu3WCH5f01L2

2) Si bežec a nebežíš ultra? Nezmestil si sa už medzi 50ku štartujúcich? Nevadí! Príď 8. apríla v ktoromkoľvek čase a za dobrovoľný finančný príspevok na Plamienok ti zapožičiame elektronický čip s ktorým môžeš ísť či bežať ten istý okruh, na ktorom budú krúžiť ultrabežci. Max. počet tebou zabehnutých 3 km okruhov je 5.

2) Nie si bežec ani turista? Nevadí! Príď 8.4.2017 na Kolibu a od 10:00 do 18:00 sprav na lanovke zadarmo aspoň jednu jazdu! Môžeš za jazdu na mieste zaplatiť dobrovoľný finančný príspevok do zbierky pre n. o. Plamienok.

3) Pošli v čase podujatia darovaciu SMS na číslo 855 linky Nadácie TV JOJ. Hodnota darovacej SMS sú 3,- eurá.

4) Príď povzbudiť bežcov aj dobrovoľníkov, ktorých tento deň bude stáť veľa síl. Nech už prídeš kedykoľvek, vráť sa k lanovke v sobotu o 22:00 a potiahni svojim povzbudzovaním ultrabežcov do posledných "zlatých" dvoch hodín ULTRA výzvy a do cieľa.

5) Prihlás sa ako dobrovoľník do nášho tímu a pomôž bežcom, ktorí vyzvú Bratislavu a Slovensko - "PREDBEHNITE NÁS!" Prihlás sa na stránke www.ultralanovka.sk, alebo priamo vyplnením formulára na https://goo.gl/forms/Wus87XTPnWxqO7hb2 .

VÝZVA 1 - PREDBEHNITE NÁS (FINANCIE)
"Vyzývame všetkých ľudí dobrého srdca a vôle, aby cez darovacie SMS vyzbierali viac peňazí, ako my ultrabežci vyzbierame na štartovnom pred začiatkom pretekov." Čiastka zozbieraná na štartovnom bude zverejnená na www.ultralanovka.sk

VÝZVA 2 - PREDBEHNITE NÁS (KILOMETRE)
"Vyzývame ľudí s dobrým srdcom, ktorí milujú prírodu a sú 8. apríla v Bratislave, aby od 10:00 do 18:00 prišli a najazdili na lanovke viac kilometrov ako bežci na vlastných nohách pod lanovkou." Aktuálny stav na zemi nabehaných vs na lanovke najazdených kilometrov bude zverejnený na www.ultralanovka.sk

Viac informácii na www.ultralanovka.sk, alebo priebežne priamo tu na tejto stránke ak nám napíšete Vaše otázky.

Miesto konania podujatia: Lanovka na Kolibu, Bratislava
Vstupenky: https://goo.gl/forms/SVSJAAu3WCH5f01L2
Dátum začiatku podujatia: 8. Apríla 2017 00:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Apríla 2017 00:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1946N 17.0979E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia UltraLanovka pre Plamienok

Fotografie
Podobné podujatia
PRÍPRAVNÝ ZÁPAS SLOVENSKO VS USA
Overené podujatiePRÍPRAVNÝ ZÁPAS SLOVENSKO VS USA
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Tvrďák Slovensko - Bratislava
Overené podujatieTvrďák Slovensko - Bratislava
Areál Divoká Voda, Bratislava
Žiadny obrázok
4. dostihový deň - 5.5.2024 Bratislava
Dostihové závodisko Petržalka, Bratislava