ULTRAZVUK (Vec & Tono S.) / Supa / Dj Škrupo

Podujatie Trnava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Trnava

ULTRAZVUK (Vec & Tono S.) / Supa / Dj Škrupo

Dvaja majstri svojho remesla Vec a Tono S. sa konečne rozhodli dať hlavy a slohy dokopy, aby v spoločnom projekte pre poslucháčov sofistikovaného hip-hopu pripravili kvalitné tracky plné slovných hračiek a svojského humoru. Tento projekt sa výstižne nazýva ULTRAZVUK a môžete od neho očakávať precíznu defektoskopiu našej spoločnosti, na akú sme u oboch pánov zvyknutí. Aj napriek spoločným pohľadom na veci a udalosti okolo nás ich obaja interpretujú po svojom, čo len pridáva na komplexnosti tohoto diela ako takého. 

Formácia zatiaľ dala von 3 tracky spolu s klipmi, svieži letný hit Teleport, ďakovnú a mrazivú výpoveď ako spomienku na 17.november ’89 s názvom Tváre slobody a veľmi netradičný pseudovianočný počin Čo urobíš?. V štúdiu sa momentálne dokončujú ďalšie veci, ktoré doplnia celý album a budú vám predstavené na jarnom turné.

Aj vo vašom klube vám garantujeme naladenie sa na frekvenciu ULTRAZVUKU o čo sa okrem Brančiho a Tona postará aj ‘legendery’ DJ, spevák, raper a seladón Škrupo, no a samozrejme nebude chýbať ani exkluzívny predskokan, handlovský kamarát Supa, ktorý bude prezentovať svoj posledný album Biele noci.

A aby sme nezabudli,  po oboch koncertoch vás ešte čakajú kvalitné DJ sety v podaní tria VecTono S. a Škrupo.

13.04.2019 20:00
Malý Berlín, Štefánikova 4, 917 01 Trnava

Fotografie
Podobné podujatia