Ultrazvuk (Vec & Tono S.)

Podujatie Prešov

Ultrazvuk (Vec & Tono S.)

Dvaja majstri svojho remesla Vec a Tono S. sa konečne rozhodli dať hlavy a slohy dokopy, aby v spoločnom projekte pre poslucháčov sofistikovaného hip-hopu pripravili kvalitné tracky plné slovných hračiek a svojského humoru. Tento projekt sa výstižne nazýva ULTRAZVUK a môžete od neho očakávať precíznu defektoskopiu našej spoločnosti, na akú sme u oboch pánov zvyknutí. Aj napriek spoločným pohľadom na veci a udalosti okolo nás ich obaja interpretujú po svojom, čo len pridáva na komplexnosti tohoto diela ako takého.

Formácia zatiaľ dala von 3 tracky spolu s klipmi, svieži letný hit Teleport, ďakovnú a mrazivú výpoveď ako spomienku na 17.november ’89 s názvom Tváre slobody a veľmi netradičný pseudovianočný počin Čo urobíš?. V štúdiu sa momentálne dokončujú ďalšie veci, ktoré doplnia celý album a budú vám predstavené na jarnom turné ULTRATOUR.

Aj vo vašom klube vám garantujeme naladenie sa na frekvenciu ULTRAZVUKU o čo sa okrem Brančiho a Tona postará aj ‘legendery’ DJ, spevák, raper a seladón Škrupo, no a samozrejme nebude chýbať ani exkluzívny predskokan, handlovský kamarát Supa, ktorý bude prezentovať svoj posledný album Biele noci.

A aby sme nezabudli, po oboch koncertoch vás ešte čakajú kvalitné DJ sety v podaní tria Vec, Tono S. a Škrupo.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

ULTRATOUR:

22.3. Banská Bystrica - Záhrada
23.3. Dubnica nad Váhom - Doors Pub
05.4. Trenčín - Lúč
06.4. Nitra - Nová Pekáreň
12.4. Žilina - Stanica
13.4. Trnava - Malý Berlín
19.4. Košice - Tabačka
20.4. Prešov - Wave klub
03.5. Martin - Elefant
10.5. Bratislava - KC Dunaj
18.5. Brno - Kabinet Múz
24.5. Praha - Café V lese
Fotografie
Podobné podujatia