Unplugged v Pape so skupinou PJUR

Podujatie Košice

Unplugged v Pape so skupinou PJUR

Na najbližšom unplugged koncerte v Pape zahrá a zaspieva šesť mladých ľudí z Partizánskeho Do Košíc zavítajú 16. marca o 19:00 hod. Skupina PJUR si svoje miesto na hudobnej scéne buduje pomerne krátko, niečo vyše roka, aj keď sa začala formovať oveľa skôr.

Svojim popovo orientovaným piesňam sa hudobníci snažia dať iný rozmer, než na aký sme zvyknutí. V prvom rade stavajú na autorskej hudbe a textoch, v ktorých sa ukrývajú životy ich samých, akí sú – čistí, rýdzi, nevinní. Práve také slová totiž nájdete v slovníku, keď budete chcieť preložiť názov kapely.

Vo formácii, ktorá smeruje k hudobnému žánru pop-folk, je lídrom, ktorý spieva, hrá na klávesy a zároveň všetko organizuje, Damián Hamada. Okrem neho zastupuje mužskú časť skupiny aj spevák a gitarista Juraj Halaška, s basgitarou si zasa rozumie Róbert Flamík. Za bicími sedí Matej Krátky a husle má pod palcom Peter Burza. Črty kapely zjemňuje hlas speváčky Silvie Ďurinovej.

V Košiciach nebudú vystupovať po prvý raz. So svojou prvou spoločnou piesňou Studňa zaujali na najväčšej slovenskej pesničkárskej súťaži Košický zlatý poklad. Táto skladba bola predminulý rok vybratá do finále.

Vstup voľný

Miesto konania podujatia: K13 - Košické kultúrne centrá, Kukučínova 2, Košice
Dátum začiatku podujatia: 16. Marca 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Marca 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7141N 21.2564E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Unplugged v Pape so skupinou PJUR

Meno organizátora: K13 - Košické kultúrne centrá
Fotografie
Podobné podujatia