Urban Market Friday Night

Podujatie Bratislava

Urban Market Friday Night

Piatková párty po prvom dni zimného vydania Urban Market 2016 (Winter Edition) opäť ponúkne vycibrený výber zo slovenskej hudobnej scény na dvoch poschodiach Nu Spirit Clubu!
Main stage otvorí s warm-up setom Stroon, ktorý sa neskôr predstaví aj s live performance. Koncertné vystúpenia si tentokrát strihnú Buy Her Sugar, ktorí po singlových úspechoch na Rádiu_FM nedávno pokrstili svoj debutový album. Jemnú dávku melanchólie v decembrový večer sľubujú nemenej kvalitní Elections In The Deaftown a program zavŕši zábavný set od Purist DJs. Celou nocou budú sprevádzať vizualizácie od VJ Planeta 220.
V BSMNT sa zatiaľ o duše milovníkov tanečnej hudby postará štvorica lokálnych DJs v zložení Bad Mojo, Michael Priest, Whyme a Mitewort.

MAIN STAGE
Stroon live
Buy Her Sugar
Elections In The Deaftown
Purist DJs
VJ Planeta 220

BSMNT
Bad Mojo
Michael Priest
Mitewort
Whyme
--------------------------
Urban Market Friday Night
9.12. / 21:00
Nu Spirit Club, Štúrova 3, Bratislava
Vstupné: 6 €
--------------------------
Organizuje: ČO - Čerstvé Ovocie v spolupráci s Nu Spirit Club
--------------------------
MAIN STAGE
Buy Her Sugar
Kapela Buy Her Sugar si získala pozornosť slovenských aj českých poslucháčov v máji minulého roku skladbou Waiting. Po dobu piatich týždňov sa držali na vrchole Osmičky Radia_FM, hrali ich aj české rádiá Wave a Radio 1. Následne si získali aj nepremenenú nomináciu nováčika roka 2015 na Radio_Head Awards. 27. októbra tohto roku kapela pokrstila svoj debutový album, z ktorého im vyšli už tri single. Okrem spomínanej skladby Waiting sú to Blue Monday a Turn Away, ktorá sa ako prvá dočkala aj videoklipu. Zaujímavý elektropop, ktorý niektorí prirovnávajú k Massive Attack, alebo aj MØ.

Stroon (live + warm-up set)
Multiinštrumentalista, producent a DJ Stroon brázdi vody slovenskej hudobnej scény už nejaký ten rok. Poslednou dobou ho môžeme vídať na koncertoch Puding Pani Elvisovej, kde sa venuje najmä vibrafónu, nezabúda však ani na svoju sólovú kariéru. Prednedávnom ohlásil na sociálnych sieťach chystaný nový album Solar Preludes, ktorý vraj uzrie svetlo sveta ešte túto jeseň!

Elections In The Deaftown
Melancholické a zasnené melódie prinesú v piatok večer Elections In The Deaftown. Päťčlenná zostava už si zahrala na festivaloch Grape, Pohoda, Rock For People aj Creepy Teepy, koncertovali aj v Berlíne, Budapešti, Prahe či v chorvátskom Umagu.
V decembri 2015 vydali debutový album Glue, z ktorého pustili von aj dva single - Ritual a Comfort Zone.

Purist DJs
Kapela Purist ukončila úspešné obdobie okolo svojho debutového albumu vydareným videoklipom k skladbe Silence Keeps Us Alive. Aktuálne už sa venujú príprave druhého štúdiového materiálu, pomedzi to si však odbehnú strihnúť rolu DJov a popúšťať nám nejaké tie chuťovky do tanca aj do spevu.

VJ Planeta 220
Šikovná grafická dizajnérka, umelkyňa a VJka Michaela Chmeličková opäť poctí svojimi peknými vizuálmi aj piatkovú Urban Market párty.

BSMNT STAGE
Bad Mojo
Bad Mojo je jedným z tých DJov, ktorých vyhľadávajú promotéri nielen domácich, ale zahraničných festivalov a akcií. Jeho sety už rozduneli slovenské, ale aj maďarské, české, či rakúske kluby a festivaly a niet sa čomu diviť. Okrem DJingu sa venuje tiež tvorbe remixov a vlastnej produkcii, naposledy rozvíril vody hudobnej scény svojím EP Tidal Waves.

Michael Priest
Hlava Hochspannung! párty, aj ďalších rezidentských akcií v kluboch po celej Bratislave. V začiatkoch hrával najmä Pištom Královičom, ktorého aktuálne poznáte pod pseudonymom FVLCRVM, posledné roky však tvorí takmer nerozlučnú DJskú dvojicu s Bad Mojom.

Whyme
Mladá DJka a hudobníčka sa venuje hudbe už od mladých čias na zuš-ke, kde sa venovala hraniu na klavíri. Hudbu študuje aj teraz, už ako vysokoškoláčka. Spievať ju môžete počuť v kapele Impreus, na našej párty sa však predstaví v roly DJky a predstaví svoju selekciu IDM, techna a housu.

Mitewort
Dj a producent Mitewort je už na Urban Market áfterkách tak trochu stálicou. Po minuloročnom sviežom sete plnom house s Paradiso Rhythm tentokrát ukáže svoju bassovejšiu stránku. Na konte má niekoľko releaseov na domácich a zahraničných labeloch. Aj keď poslednou dobou sa v tvorbe trochu odmlčal, jeho vášeň pre kvalitnú elektronickú hudbu ani trochu neutícha.
--------------------------
Urban Market 2016 (Winter Edition)
Fakulta architektúry STU, Námestie slobody 19
9. - 11. december 2016

Miesto konania podujatia: Nu Spirit Club, Štúrova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 9. Decembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Decembra 2016 06:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1417N 17.1158E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Urban Market Friday Night

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava