Úvod do tradičnej čínskej medicíny

Podujatie Bratislava

Úvod do tradičnej čínskej medicíny

Vzhľadom na veľký záujem o prvú prezentáciu, naša Zuzka Šajmovičová by rada opäť všetkým, čo majú záujem sa trošku viac dozvedieť o tradičnej čínskej medicíne, u nás v Prakriti - jej obľúbenom cvičisku, v utorok 7.2. podvečer porozprávala zopár zaujímavostí a trochu viac priblížila, čo je vlastne vo veci.

Zuzka povedie toto stretnutie na veľmi priateľskej a otvorenej báze, pre akékoľvek zvedavé otázky a nejasnosti ohľadom základov TCM, akupunktúry, stravy, cvičenia, byliniek (a kľudne sa môžeme nechať uniesť aj do iných sfér).

Budú pripravené slajdy o základoch yin & yang, čo je to energia QI, ako fungujú meridiány, aký diagnostický systém TCM využíva, spomenula by nejaké zaujímavé bodíky na bežné akupresúrne samoužívanie, bylinky na každodenné použitie, samomasážne techniky, stravovacie odporúčanie a ďalšie zaujímavosti.

Zuzka je študentkou tretieho ročníka TCM Institut v Prahe, pred sebou má ešte 1 rok k ukončeniu štúdia. K TCM sa dostala ako pacient pred 6 rokmi, keď hľadala iné možnosti starostlivosti o svoje telo. Odvtedy sa toto učenie stalo aj jej životnou filozofiou. Popri TCM sa samovoľne rozbehla aj jej vášeň k joge, ktorá takisto pomaličky vliezla do jej života. Tieto dva svety sa zmiešali a vytvorili pre ňu skvelý súlad.

Vstupné je za konzumné. Budeme sa na vás tešiť v našom útulnom a pohodovom Prakriti, kde si môžeme spolu popíjať čajíky, kávičky, alebo aj iné nápoje a niečo dobré si zahryzneme.

Miesto konania podujatia: Prakriti, Údernícka 11/6083, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 7. Februára 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Februára 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.121N 17.0933E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Úvod do tradičnej čínskej medicíny

Fotografie
Podobné podujatia
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava