V. Mikulášska jazda - V. Motoros mikulás nap

Podujatie Komárno

V. Mikulášska jazda - V. Motoros mikulás nap

Motoklub - Children Of Heaven Vás dňa 01.12.2019 pozýva na V.Mikulášsku jazdu spojenú s množstvom zábavného programu.

Rozhodli sme sa, že znova spravíme radosť detičkám, ktoré kvôli chorobe musia stráviť Mikuláša v nemocnici. Spoločne - v mikulášskych kostýmoch - ich navštívime v komárňanskej nemocnici na detskom oddelení, a potešíme ich sladkosťami alebo drobnými darčekmi.

Ak by ste sa radi zúčastnili akcie, pripravte prosím balíčky so sladkosťami, ktoré následne odovzdáte deťom v nemocnici. Pred návštevou nemocnice srdečne očakávame motorkárov a rodiny s deťmi v Olymp centre, kde pre deti pripravujeme program a malé občerstvenie (čaj, zákusky).

Zhromaždenie od 10:00

Program v Olymp centre:
- Šprinty pre deti na detských odrážadlách
- Súťaž o najkrajšie vymaľovanú motorku
- Fotenie detičiek na ozajstných motorkách
- Klaun
- Samozrejme aj Mikuláš zavíta k detičkám, a prinesie im sladkosti
- Moderátorka dňa bude Gyurász Ildikó

Quad Zone Path - deti budú mať možnost povozit sa na štvorkolkách

Nomini a Horgolzsó - Zúčastni sa aj ty a zoznám sa zo základmi háčkovania. Všetky potrebné pomôcky prinesiem ty si priprav len pozitívnu energiu a dobrú náladu.

WFC-Wolf Fight Club - Tréner klubu Peter Farkas pre detičky pripraví zábavný workshop pre najmenších, kde si deti môžu trošku zacvičiť a tým už v rannom veku zistiť, že šport je v podstate zábava

Okolo 14:15 štart mikulášskej jazdy do komárňanskej nemocnice na detské oddelenie v mikulášskych kostýmoch (ak je možné, kostým si oblečte/prineste zo sebou), na návštevu do nemocnice nás okrem motorkárov môže odprevadiť každý, kto chce spraviť deťom radosť.
Jumpland bude otvorený od rána v rámci otváracích hodín.

V PRÍPADE NEPRIAZNIVÉHO POČASIA (POĽADOVICA ALEBO SNEH) SA MIKULÁŠSKA JAZDA ZRUŠÍ, DO NEMOCNICE ZAVÍTAME AUTAMI - ale detské programy ostávajú nezmenené!!!

----------------------------------------------------------------------------------------

A Children Of Heaven motoros klub meghívja Önöket 2019.12.01-i „V. Motoros mikulások” elnevezésű rendezvényére, melyet sok mókás programmal gazdagítunk.

A rendezvény célja ismét örömet szerzni azoknak a gyermekeknek, akik betegség miatt a mikulás napját kórházban töltik. Közösen, Mikulás-jelmezekbe öltözve motorokon meglátogatjuk őket, édességeket és ajándékokat viszünk nekik a komáromi kórház gyermek osztályára. Minden kedves érdeklődő, aki részt szeretne venni az eseményen, édesség csomaggal érkezzen a kórházba, melyet átadunk a kis pácienseknek.

A kórházba történő indulás előtt szeretettel várjuk a motorosokat, kisgyerekes családokat az Olymp centerbe, ahol színes programmal, frissítővel (tea, sütemények) kedveskedünk nekik.

Gyülekező 10:00 ó.-tól (belépés díjtalan!)

Programok az Olymp centerben:
- lábbal hajthahtó motorok gyorsulási versenye
- kifestőverseny: a legszebben kiszínezett motorkerékpár
- gyermekek fényképezése a motorokon
- bohócműsor
- a nap fénypontjaként a Mikulás is meglátogatja a gyerekeket
- műsorvezető Gyurász Ildikó

Quad Zone Path – egy igazi quadozási élmény a gyerkőcöknek

Nomini és Horgolzsó – Gyere el te is és ismerkedj meg a horgolás alapjaival. Fonalat és tűt hozok, neked csak a lelkesedésed kell biztosítani. Amíg te horgolsz, addig a kisebbek pompomokat készíthetnek, így ők is megismerhetik a fonállal alkotás örömét.

WFC- Wolf Fight Club vezetőedzője, Farkas Péter egy fantasztikus workshop keretén belül megmozgatja a kis lurkókat, azzal a nem titkolt céllal, hogy már kisgyermekkorban ráérezzenek a mozgás örömére, és rájöjjenek, hogy a sport tulajdonképpen egy jó móka

14:00 körül Mikulás ruhában motorainkra pattanva elrobogunk a városi kórház gyermekosztályára (a Mikulás jelmezt minden motoros magának biztosítja) - a kórházlátogatáshoz bárki csatlakozhat, aki örömet szerezne a kis pácienseknek.
Jumpland az előírt nyitvatartási rend szerint üzemel.

KEDVEZŐTLEN IDŐJÁRÁS ESETĚN (JÉG, HAVAZÁS) A MOTOROS FELVONULÁS ELMARAD, HEYETTE AUTÓKKAL ÉRKEZÜNK A KÓRHÁZBA – a gyermekprogramok az eredeti terv szerint kerülnek lefolytatásra.

Začiatok podujatia: 1. 12. 2019 10:00:00
Koniec podujatia: 1. 12. 2019 16:00:00
Fotografie
Podobné podujatia