V Severnej Kórei bez plaviek

Podujatie Bratislava

V Severnej Kórei bez plaviek

O Severnu Koreu som sa zaujimal uz dlho. Cital som knihy, clanky, videl rozhovory, dokumenty. Tato krajina, ktora vznikla po druhej svetovej vojne nasilnym rozdelenim Korei na dva staty, svojou uzavretostou, tajomnostou a prisnym rezimom laka mnohych z nas. Malokto tam vsak chce naozaj ist a na vlastne oci zistit, ako to v najstrazenejsej krajine na svete naozaj vyzera.

Pred rokom som sa rozhodol absolovat cestu po vychodnej Azii a povedal som si, ze teraz, alebo nikdy - a do svojej cesty som ako prvu zastavku zahrnul Severnu Koreu. Nastal november 2016, v americkych volbach prave zvitazil Donald Trump, a ja som sa ocitol v krajine s jednym z najprisnejsich rezimov sveta. Na hranici vam zhabu mobilne telefony, musite si zobrat zasoby jedla, aby ste neboli o hlade, vsetci Korejcania, s ktorymi sa stretnete, su pre vas pripraveni herci a minimalne jeden z vasich sprievodcov ovlada vas rodny jazyk a tajne nacuva vasim sukromnym rozhovorom. Alebo nie?

Kolko stoji cesta do Severnej Korei, preco ist vlakom, preco neist so skupinou, co vedia v Severnej Korei o internete, ake televizne stanice mozete pozerat, co sa ucia deti v skolke, ako chutia severokorejske uhorky, co vas prekvapi, ci sa treba bat, a ako som v Severnej Korei zhanal plavky, sa dozviete na mojej prezentacii.
Rozprávať bude Roman Korček
----------------------------------------------------------------------------------------
Vstupné 3,- eura
Rezervácie na besedy vopred nerobíme, lístky sa predávajú na mieste pred besedou.
Tešíme sa na Vás.

Miesto konania podujatia: Dobrodruh.sk cestovateľská kaviareň & klubovňa, Vajnorská 3 /na rohu Vajnorskej a Škultétyho pri Istropolise/, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 3. Decembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Decembra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1599N 17.1297E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia V Severnej Kórei bez plaviek

Meno organizátora: Dobrodruh.sk cestovateľská kaviareň & klubovňa
Fotografie
Podobné podujatia
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava