Váľanie mája a grilovačka na Dedovke

Podujatie Oščadnica

Keďže jún klope na dvere a my sa pomaly lúčime s mesiacom máj, nastal čas, aby sme spoločne zvalili náš máj, ktorý sme spoločne vztýčili prvú májovú nedeľu na vrchole Dedovky.

Príďte s rodinkou či priateľmi a zúčastnite sa tejto milej tradície. Pre všetkých sme si pripravili malé občerstvenie, a to grilovačku. Neváhajte a zastavte sa u nás, na grilované špeciality, ktoré pre vás pripraví tím Snowparadise Veľká Rača.

A keď už budete na vrchole Dedovky, určite nezabudnite vyskúšať jazdu na najdlhšej bobovej dráhe na Slovensku, či adrenalínový zjazd na horských Monster kolobežkách po zjazdovke Košariská I. Najmenší si zas môžu užiť zábavu v našom detskom lanovom parku alebo spustiť sa na lanovke macka Račka. Deťom aj dospelým sa určite zapáči jazda na našom historickom kolotoči, ktorý je replikou jedného z prvých kolotočov, aké kedy existovali, či naša hojdačka zavesená v dolnej časti detského parku pri lanovke macka Račka. ?

Počasie cez víkend bude priať aj turistike, preto odporúčame aj príjemnú prechádzku na vrchol Veľkej Rače, do výšky 1236 m n. m.

Tešíme sa na stretnutie s vami. ?

Meno organizátora: Snowparadise Veľká Rača
Fotografie
Podobné podujatia