Vec & Škrupo

Podujatie Nitra

Domáce potreby turné ´17: Vec & Škrupo + hostia

Vec sa po štyroch rokoch vracia s veľmi vydareným, fajnšmekerským EPčkom Domáce potreby, ktoré vyšlo pred Vianocami netradične len digitálne a na desaťpalcovom vinyle. Tento počin je intímnou sondou do jeho života v ostatných rokoch, pričom sa nepokúša fascinovať teenagerov, skôr dokázať, že aj štyridsiatnici môžu mať radi rap. Na turné predvedie spolu s dvorným pobočníkom Škrupom úplne novú show, pozostávajúcu z koncertných verzií aktuálnych trackov a klasických hitov.

Predskokanom bude Anton Suchota, známy pod umeleckým menom Tono S. ,slovenský raper a člen rapového zoskupenia Gramo Rokkaz Team. Je známy svojim typickým vtipným nádychom rapovania a redakcia Refresher ho zaradila medzi špičku českých a slovenských MCs najmä vďaka jeho punchlinom.

Podujatím bude sprevádzať Joe Trendy, spíker, redaktor ArtAttacku, milovník rapu, pizze & nápoja Coca-Cola. Moderoval dva a pol roka úspešnú rádio show Príjmi cveng spolu so Škrupom a Michalom Nemtudom a v úlohe moderátora rôznych aktivít ste ho taktiež mohli vidieť dva roky po sebe na Grape festivale. Momentálne chystá vlastnú show.

Tešíme sa na vás!

Miesto konania podujatia: Music a Cafe Nitra, Akademická 1/A, Nitra
Dátum začiatku podujatia: 22. Apríla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Apríla 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3081N 18.0987E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Domáce potreby turné ´17: Vec & Škrupo + hostia

Fotografie
Podobné podujatia