Večer šansónov

Podujatie Pezinok

Večer šansónov

Pozývame Vás na večer, kde sa budú snúbiť tóny romantického klavíra (Juraj Hanulík) s veľkým hlasom mladej herečky Kristíny Grolichovej. Počas večera zaznejú piesne Hany Hegerovej či Karla Gotta, zaspomíname si na Davida Bowieho a Leonarda Cohena, ktorých skladby si budete môcť vypočuť v netradičnom, šansónovom prevedení.
Na koncerte v premiére odznejú aj autorské skladby Juraja Hanulíka, pôjde o klavírne kompozície, ale najmä o šansónové piesne na texty velikána našej literatúry, Miroslava Válka.
Šansón je spievanou poéziou, kde sa sila slov násobí silnými emóciami, ktoré dokáže v ľuďoch vyvolať iba hudba.

VSTUP VOĽNÝ :)

Kristína Grolichová (20) je absolventkou konzervatória v Bratislave, kde študovala herectvo. Momentálne účinkuje v niekoľkých hrách divadla Malá scéna STU v Bratislave, kde spolupracuje aj s divadlom Arteatro. Zahrala si v mnohých študentských filmoch a jej hlas môžete počuť napríklad vo filme Nekonečné áno či v seriáli Velvet.

Juraj Hanulík (23) vyštudoval hudobnú kompozíciu na konzervatóriu a v súčasnosti je poslucháčom divadelnej réžie na VŠMU v Bratislave pod vedením Juraja Nvotu. Od roku 2010 sa venuje organizovaniu kultúrnych podujatí v Pezinku v rámci divadla Balaclava, neskôr OZ Crescendo. Má za sebou niekoľko divadelných réžii, sólových koncertov a prepojení hudby s poéziou.

Miesto konania podujatia: Dom kultury Pezinok, holubyho 42 pezinok, Pezinok
Dátum začiatku podujatia: 13. Januára 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 13. Januára 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2877N 17.268E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Večer šansónov

Fotografie
Podobné podujatia